Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Hvis andre stillede dig hindringer i går, kan du vende blikket mod egne interesser, hvor mulighederne ligger langt mere åbne for dig.

Dagshoroskop

18. september 2021

Hvis andre stillede dig hindringer i går, kan du vende blikket mod egne interesser, hvor mulighederne ligger langt mere åbne for dig.

Ugehoroskop

18. september 2021

Du har bevæget dig ind på et nyt område, hvor det tager længere tid at komme fra start. Omstændigheder, du ikke selv er skyld i, kan spænde ben for dig, og det kan blive nødvendigt at søge efter flere eller nye informationer. Når blot du går grundigt til værks, skal du nok komme videre. I løbet af ugen får du netop den styrke, du føler, du har manglet, og du får stillet de rigtige spørgsmål.

Månedshoroskop

18. september 2021

Måneden starter og slutter meget behageligt. Den 6. er dog lidt ambivalent, for mens én dør lukkes, kan du samtidig glæde dig over en anden, der åbnes og giver dig gode muligheder. Fra den 10. er du på udebane og må bruge dine evner for at spille sammen med andre. Den 17. går det op ad bakke, og du føler dig låst fast. Den 23. byder på noget helt nyt, og endelige slutter måneden med smukke og romantiske stunder.

Årshoroskop

18. september 2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Fra forsiden