Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Nu, hvor du er kommet frem fra dit skjul, er det anledning til, at du får set nogle mennesker i weekenden. Andre vil bakke dig op i det ønske.

Dagshoroskop

1. oktober 2022

Nu, hvor du er kommet frem fra dit skjul, er det anledning til, at du får set nogle mennesker i weekenden. Andre vil bakke dig op i det ønske.

Ugehoroskop

1. oktober 2022

Du fungerer bedst fra sidelinjen, lidt tilbagetrukket eller i det skjulte. Her får du klaret opgaver, der kræver diskretion eller bare ikke kommer andre ved. Som ugen skrider frem, bliver du mere synlig, og der er intet hemmelighedsfuldt over dig. Nu er du igen den, der samler andre omkring det sociale fællesskab. Det er oplagt at gå forrest, hvis der skal arrangeres festligheder.

Månedshoroskop

1. oktober 2022

En helt anden og langt bedre indflydelse gør sig gældende nu, og det gør oktober langt bedre end september. Den tætte kontakt, du værdsætter med andre, bliver i højere grad opfyldt, og du gør et godt indtryk på dine omgivelser. Det vil være med til at øge intensiteten i dit parforhold. Intensive bliver dagene 19.-23. også og de involverer både en ven, men sikkert også en krisesituation, der giver fokus på din økonomi.

Årshoroskop

1. oktober 2022

Kærlighed

Kærligheden er særlig vigtige for Vægtfødte. Uden den kan det være svært at finde livsbalancen. I 2022 kan du glæde dig til at opleve parforholdet og alt hvad det indebærer, for der er god stabilitet på området. To gange i løbet af året har du dog brug for at gå tæt på din partner for at finde ud af, om kærlighedens flamme stadig brænder. Det kan blive aktuelt i midten af februar og starten af marts, hvor I kan få brug for at tage en seriøs snak om, hvorvidt forholdet skal fortsætte som hidtil.

I marts og april har din partner udfordringer – vær tålmodig og forvent ikke fuld opmærksomhed fra vedkommende i denne periode. Kan du støtte din partner, kan det styrke jeres relation på sigt. I maj vil du mærke en fornyet energi i jeres forhold, og det kan sætte gang i et måske stillestående forhold.

Nye visioner for forholdet kan komme på tale, og nye tiltag hilses velkommen med begejstring. Den bedste tid med din partner er i august og i oktober, men særligt i november og december bør du ikke have for høje forventninger til forholdet eller til din partner.

Er du single og drømmer om en mere tæt relation, er der gode nyheder. Fra maj bliver det lettere at få kontakt til personer, som du ser muligheder i. Sidst i marts og maj, midt i juli og oktober og i december vil der være dage, hvor bekendtskaber kan styrkes – her er god stemning og god energi, og man vil hinanden. Om det holder på sigt, vil vise sig.

I det hele taget er tiden fra maj til oktober optimal, hvis du søger en partner. I denne periode vil især dynamiske, energiske og visionære personer krydse din vej. 

Familie og venner

Især i starten af året vil du have fokus på familie og/eller bolig, og familien samles, mere end den plejer, i hele januar. I december 2021 har der været mulighed for større ændringer i familie- eller boligforholdene.

Ændringerne blev ikke færdige, men det får du mulighed for i begyndelsen af marts. Der kan komme nye familiemedlemmer til, og hvis der er familiesår, som skal hele, kan det oplagt ske først i marts. Derefter er du endelig klar til at tage en beslutning.

Sidst i august kan der dukke forhindringer op, som kan relateres til den beslutning, du tog i marts – men det kan løses. De bedste perioder med familien eller til at istandsætte hjemmet er i slutningen af maj, midt i juli og oktober og i begyndelsen af december.

Mange af dine venner kan være indflydelsesrige personer. Det plejer du ikke at benytte dig af, men enkelte gange vil du føle dig fristet til at bede om en tjeneste – fx sidst i oktober. Om hjælpen kommer dig til gode er tvivlsomt, men det er forsøget værd.

Hen over foråret er der stor chance for at møde nye og spændende mennesker. Du vil glæde dig over, at vennekredsen udvides betragteligt, og over det friske pust det bringer med sig – det har du brug for. Det bliver meget givende for begge parter, hvis de nye bekendtskaber udvikler sig til nære relationer. Din horisnt kan blive udvidet, og det kan du takke dine nye venner for. 

Hverdag

Især i årets første måneder vil du bruge en del tid på familien. Det er ikke nyt, at familien stiller krav og har forventninger til dig, men så altid vil du gerne gøre det så godt som muligt for alle, og det er hårdt arbejde for dig at gøre dette på en tilfredsstillende måde.

Igen vil ukonventionelle tiltag i forbindelse med sundhed optage dig meget. Du er nysgerrig på, hvilke metoder der kan hjælpe dig med ubalancer i kroppen. Afslapning hjælper bedst! Prøv at gøre det til en vane, at du mindst en gang om dagen kan slappe af eller fx dyrke yoga eller mindfulness. Du vil blive overrasket over, hvor stor forskel det kan gøre for dig i din nuværende situation.

Du er meget fysisk sensitiv overfor ydre påvirkninger. I andet halvår af 2022 vil du få mere energi og mange flere ting fra hånden i hverdagen. Din lyst til at være mere produktiv stiger markant. 

Fremtid 

Et af dine fremtidsscenarier handler meget om familien. Det vil optage dig meget, hvordan familielivet kommer til at se ud fremover.

Arbejdsmæssigt vil der være perioder, hvor du ikke har særlig meget energi, og det er du nødt til at acceptere og give dig selv lov til. Dit energiniveau kommer til at svinge en del i løbet af året og særligt i første halvdel af 2022.

Det bliver især vigtigt for dig at få krop og sind til at følges ad og føle, at der er balance. Dit magiske øjeblik i april vil udspille sig i hverdagen og handle om dit velbefindende.

En aha-oplevelse kan give dig svar på spirituelle spørgsmål - måske lige midt i rengøringen - eller det kan være, at du finder mirakelkuren, som kan gøre dig rask.

Du bør ikke underkende de oplevelser, du får, for der er meget visdom at hente – også på hverdagsniveau. I april kan du opleve, at brikkerne i dit livs puslespil pludselig falder på plads – næsten ganske af sig selv. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Fra forsiden