Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Sænk bare paraderne og læg de jobmæssige udfordringer bag dig. Nu gælder det om at nyde weekenden og fornemme dem, du er sammen med.

Dagshoroskop

5. december 2020

Sænk bare paraderne og læg de jobmæssige udfordringer bag dig. Nu gælder det om at nyde weekenden og fornemme dem, du er sammen med.

Ugehoroskop

5. december 2020

Det kan godt være med en vis nervøsitet omkring din økonomi, at du tager hul på december. Det er som regel det uventede, der kan overraske. Derfor er det godt at tænke frem og få et overblik over din samlede økonomi. Læg det bag dig og grib mulighederne for at komme mere ud. Det er i dit eget nabolag, hvor du kan opsøge andre, hvis du gerne vil ud og opleve fest og farver.

Månedshoroskop

5. december 2020

Du spreder julelys af et godt hjerte i starten af december. Det handler både om, at du vil gøre noget for andre og sammen med andre. I tiden 9.-16. er du optaget at det, der skal klares på hjemmefronten og ikke mindst i familien. Herefter slår du den festlige tone an, og dagene lige før jul ønsker du at tilbringe med din partner. Overlad nytårsforberedelserne til andre, for inden nytår kan du trænge til en pause.   

Årshoroskop

5. december 2020

Året som helhed

En generel nysgerrighed på alt nyt og fremmed vil melde sig i det tidlige forår. Det kan få dig til at studere eller tage kurser, så du kan få denne nysgerrighed stillet. Rejselysten melder sig også, og i år kan du komme på mere end én rejse og gerne længere væk end du plejer. En vis status gør sig gældende allerede i årets første måned, og det handler om din base. Du må spørge dig selv, om du bor det rigtige sted, og om dine rammer er optimale. Hvis du ignorerer denne stillingtagen, vil spørgsmålet dukke op igen sidst på året. Det kan også være udefrakommende omstændigheder, der tvinger dig til at finde en anden bolig. Vokser familien, kan rammerne også vise sig at være for små. Både februar, sommeren og oktober er perioder, hvor du kan indføre en sundere livsstil. Det behøver ikke kun være for dig selv, men for hele din familie. 

Job

I januar er det primært dit hjem og din familie, der optager dig. Men du bør ikke være blind for, at det kan hænge nøje sammen med dine arbejdsmæssige rammer og betingelser. Det kan i virkeligheden være her, du må sadle om for at få det hele til at balancere. En god og effektiv arbejdsperiode er fra midten af maj til midten af juni.

Selv om din indtægt er stabil, kan du have vænnet dig til visse udsving i dit rådighedsbeløb. Deler du din økonomi med en anden, kan det også være her, udsvingene ligger. Skifter du bolig, kan det give nogle langvarige forhandlinger med at få finansieringen på plads.  

Kærlighed

Der er mere ro på parforholdet end, hvis du blot kigger et par år tilbage, og det er netop sådan, du kan lide det. Nu kan du rette din opmærksomhed mod andre i din familie og især der, hvor du kan hjælpe. I maj/juni kan du trænge til at komme lidt væk, og det behøver ikke at være med din partner. Du kan finde på at tage på tur med en rejsemakker. Det kan være en partner med helt ny energi, du kommer hjem til - fuld af overskud og initiativ, der giver en god dynamik i jeres forhold.

Årets muligheder

Selv store livsforandringer kan hurtigt give hverdagen mere balance.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter, og vil altid gøre meget for at imødekomme deres omgivelsers ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser, og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning, eller at skulle vælge mellem to ting.

Fra forsiden