Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Dagligdagens indkøb er på din dagsorden, men de større køb ligger dig også på sinde. Du må blot sørge for, at disse ikke bliver for spontane.

Dagshoroskop

9. december 2021

Dagligdagens indkøb er på din dagsorden, men de større køb ligger dig også på sinde. Du må blot sørge for, at disse ikke bliver for spontane.

Ugehoroskop

9. december 2021

Der er noget særligt på spil for dig, og hvis ellers du er forberedt, har du gode chancer for at komme i mål. Det kan være økonomisk du har meget at vinde, men også i parforholdsmæssige sammenhæng investerer du fuldt og helt. Allerede sidst på ugen kan du gøre status. Det er her, du finder ud af, om du har satset rigtigt og kan inkassere gevinsten på det ene eller begge områder.

Månedshoroskop

9. december 2021

Regn ikke med, at alt er som det plejer at være denne jul. Det kan være dig selv, der trænger til noget helt andet. Selv hvis ikke det er tilfældet, kan du ikke regne med at holde fast på noget, der er i forandring. Der foregår en masser med dig, i de næste måneder. På nogle områder kan du få lyst til at trække dig helt tilbage. Før nytår når du til en vigtig erkendelse og kan vende din situation med en fortrolig.

Årshoroskop

9. december 2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Fra forsiden