Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du lægger stor koncentration og omhyggelighed i dit arbejde og alt, hvad du ellers foretager dig. Det er muligt at lukke flere løse ender.  

Dagshoroskop

6. december 2021

Du lægger stor koncentration og omhyggelighed i dit arbejde og alt, hvad du ellers foretager dig. Det er muligt at lukke flere løse ender.  

Ugehoroskop

6. december 2021

Du står overfor en travl og intens uge på flere områder. Det kan både være arbejdet, der kræver noget ekstraordinært, men også julens traditioner kan stille krav på hjemmefronten. Bliver juletiden til et ræs, er det, du bør stoppe op og holde en pause. En venlig sjæl kontakter dig i løbet af weekenden, og det er her, du skal overgive dig til alt, hvad der har med julehygge at gøre.

Månedshoroskop

6. december 2021

Du har styr på samarbejdspartnere og andre, du har en tæt forbindelse med. Dit arbejde og dine projekter fylder meget frem til den 13., hvor du kan skrue mere op for julehyggen. Først skal du igennem nogle intense dage den 4.-8. Anden halvdel af måneden bliver mere eftertænksom. Det giver plads til, på egen hånd, at arbejde med nogle vilde planer, men du gør dig også tanker omkring din økonomi.

Årshoroskop

6. december 2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Fra forsiden