Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er ting, der vokser og gror omkring dig, og det kan være resultatet af et forarbejde, du har gjort tidligere. Situationen er også lærerig.  

Dagshoroskop

1. marts 2021

Der er ting, der vokser og gror omkring dig, og det kan være resultatet af et forarbejde, du har gjort tidligere. Situationen er også lærerig.  

Ugehoroskop

1. marts 2021

Du har sat flere skibe i søen, og nu begynder du at se nogle resultater af alt, det du har sat i gang. Det er ikke alt, der handler om arbejde og ambitioner, for du har også vind i sejlene, når det gælder din person. Du bliver mere modig og kan handle på nogle følelser, og hvis du tager initiativ i den retning, kan du blive positivt overrasket. Du mærker en glæde og varme omgive dig.

Månedshoroskop

1. marts 2021

I månedens første dage lægger du kræfter i et projekt på hjemmefronten. Det kan være den afsluttende indsats i en renoveringsopgave. Herefter vil du gerne i gang med noget nyt og spændende sammen med andre. Dit arbejde formår du at gøre både sjovt og levende. Særligt i dagene omkring den 22. er du meget idérig, og du evner straks at afprøve disse. Måneden slutter du med eftertænksomhed.

Årshoroskop

1. marts 2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.

Fra forsiden