Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Investeringer i dit hjem kan blive aktuelle, og især hvis der forud er gået flere forberedelser, kan du foretage et stort og dyrt indkøb.  

Dagshoroskop

6. maj 2021

Investeringer i dit hjem kan blive aktuelle, og især hvis der forud er gået flere forberedelser, kan du foretage et stort og dyrt indkøb.  

Ugehoroskop

6. maj 2021

På hjemmefronten bliver du mødt af krav fra din bedre halvdel eller fra en anden meget markant person i din familie. Dit engagement har måske ikke ligget her i længere tid, og det kan være i den sammenhæng, du bør se situationen. Du må nok give visse indrømmelser og love forbedring for at genoprette den gode stemning. Herefter er du fri til at forfølge en af dine gode ideer.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Det bliver en travl måned, hvor du lægger mange kræfter og tid i dit arbejde. Du motiveres af, at du allerede nu kan se et økonomisk afkast af din indsats. Først i maj må du lægge øre til lidt brok fra din nærmeste, der mangler din opmærksomhed. Tonen er meget bedre omkring den 12., hvor du viser din charmerende side. Mange følelsesmæssige indtryk gør sig gældende sidst på måneden, og det kan forvirre dig.   

Årshoroskop

6. maj 2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Fra forsiden