Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Nyd endelig afslutningen på pinsen, hvor du har mulighed for at have den tid til dig selv, du sætter pris på. Det kan skyldes et aflyst arrangement.

Dagshoroskop

1. juni 2020

Nyd endelig afslutningen på pinsen, hvor du har mulighed for at have den tid til dig selv, du sætter pris på. Det kan skyldes et aflyst arrangement.

Ugehoroskop

1. juni 2020

Er du gået for hurtigt frem for at realisere flere af dine tiltag, kan det være, du nu må træde lidt på bremsen. Det er især vigtigt at finde ud af, om pengene rækker til alt det, du går og drømmer om. En anden ting er den energi, du har at gøre godt med. Her kan det også være, at du må vælge de krævende opgaver fra. Sidst på ugen kan du mærke, at energien vender tilbage. 

Månedshoroskop

1. juni 2020

Grib en chance først på måneden til at gennemføre nye rutiner eller til at ændre dine arbejdsforhold. Det kan vise sig som et forfriskende pust, når de første forhindringer er forceret. Du kan tjene penge på dine kreative tiltag - sikkert også dem, der har med en bibeskæftigelse at gøre. Tiden er god til at føre dine visioner ud i livet. Sidst på måneden kan du give disse og dig selv den reklame, der skal til.    

Årshoroskop

1. juni 2020

Året som helhed

Du har brug for mere end normalt at træde et skridt tilbage og være dig selv. I starten af det nye år kan du stå i en vanskelig situation, der sætter skub i din personlige udvikling. Fra midten af januar til midten af marts vil det generere mange tanker hos dig. Du er stærk i din tro, og det hjælper dig videre, og allerede den 22. marts er du klar til at stå frem og være den, der trækker i trådene. Nu kan dine omgivelser kende dig igen. Fra 1. juli er du for en stund tilbage og kan trække følehornene til dig. Men det er samtidig ferietid, og så kan det være via en rejse, at du trækker dig tilbage. På hjemmefronten kan du have lyst til luftforandring. Det kan du få ved at være mindre hjemme, eller du kan prøve kræfter med ombygning eller andre fysiske forandringer af dit hjem. 

Job

Når først du træder i karakter, og det gør du sidst i marts, kommer der til at ske noget. Du påtager dig flere opgaver, også gerne dem, der har et ledelsesmæssigt ansvar. Fra først i april til midten af maj er en tid, hvor du har mere energi. Men din lunte er også kort, hvis ikke du får lov at arbejde med en stor grad af frihed. Den personlige udvikling, du gennemgår i år, kan sagtens være relateret til dit job. I så fald kan du forvente synlige resultater heraf sidst på året. Din økonomi kan vise et skifte, især hvis du jobmæssigt ændrer retning. Meget er derfor på spil og hænger sammen i starten af marts, juli og november.

Kærlighed

Livets store spørgsmål har du oppe at vende i første kvartal, og det berører også dit parforhold. Men det er ikke nok at tænke, du må også handle. Regn ikke med, at din partner kan læse din tanker, men del dem i stedet. Der vil komme lange perioder, hvor I har meget at tale sammen om. Fra april til august er en særlig kærlig tid, hvor det også er letter at sætte ord på både følelser og tanker. Samtidig er det en god periode at få kontakt til en kæreste, hvis det er, hvad du ønsker dig.

Årets muligheder

Tiden er til at stå frem med en større personlig pondus.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.

Fra forsiden