Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Kan du mærke, at andre har noget på hjertet, men ikke siger noget? Er det din fornemmelse, skal du ikke bare slå den ud af hovedet, men invitere til en åben dialog.

Dagshoroskop

16. oktober 2021

Kan du mærke, at andre har noget på hjertet, men ikke siger noget? Er det din fornemmelse, skal du ikke bare slå den ud af hovedet, men invitere til en åben dialog.

Ugehoroskop

16. oktober 2021

Et personligt engagement, som du har holdt en længere pause fra, kan du nu genoptage. Det kan være hjulpet godt på vej af enten venner eller kolleger, der bliver din inspiration til at fortsætte, hvor du slap, måske tilbage fra foråret. Efterårsferien står for døren, og du eller dine nærmeste pusler med rejseplaner. Det er et godt tidspunkt til at gøre lidt mere ved disse.

Månedshoroskop

16. oktober 2021

Er du i gang med et studie, efteruddannelse eller andet, der opgraderer din viden og dine færdigheder, bliver det en spændende tid. Det giver dig nogle gode muligheder på arbejdsmarkedet eller mod til helt private forandringer. Du står i et godt og kærligt lys den 13., hvilket også byder på muligheder. I månedens sidste dage bør du afveje, hvor og hvordan du bruger dine kræfter, så du ikke gør noget forgæves.

Årshoroskop

16. oktober 2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Fra forsiden