Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Dine ønsker eller drømme kan være svære at opfylde, måske fordi det kræver udgifter, der ikke står mål med drømmene. I så fald må du lade det blive ved det.

Dagshoroskop

27. juli 2021

Dine ønsker eller drømme kan være svære at opfylde, måske fordi det kræver udgifter, der ikke står mål med drømmene. I så fald må du lade det blive ved det.

Ugehoroskop

27. juli 2021

En særlig gunstig udvikling kan gøre sig gældende nu, og det kan sagtens være en udvikling fra årets første måneder, du fortsætter nu. Dit overskud og dine kræfter bliver flere, og det fremkalder dit gode humør. Du kan styrke din position på forskellige livsområder, og du lader dig ikke begrænse af bagateller. Planlægningsfasen er særlig gunstig, så afvent handling til senere.

Månedshoroskop

27. juli 2021

Både familie og parforhold stiller særlige krav til dig fra månedens start, hvor det ikke er let at finde fælles fodslag. Mange forventninger og ønsker til en tid med ferie kan være vanskelig at forene. Det kan være en løsning at give hinanden større frihed. En mere kærlig atmosfære starter den 13., og tiden efter er god til at påbegynde ferie eller en kortere rejse. Herefter fyldes du med mange oplevelser og indtryk.

Årshoroskop

27. juli 2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Fra forsiden