Horoskop vandmanden

Vandmand

20. januar - 19. februar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du kommer i kontakt med mennesker, du ikke kender, og det kan lige så vel være på nettet, som det er fysiske møder. Det er møder, der gør indtryk på dig.

Dagshoroskop

27. november 2020

Du kommer i kontakt med mennesker, du ikke kender, og det kan lige så vel være på nettet, som det er fysiske møder. Det er møder, der gør indtryk på dig.

Ugehoroskop

27. november 2020

Dit ønske om at komme lidt væk, kan være svært at få opfyldt. Det gælder især, hvis du vil opleve julen uden for landets grænser. Det føles ikke godt for en frihedselskende sjæl som dig at blive begrænset. Ugen rummer mulighed for fællesskaber i en mere lukket kreds, og det er dem, du skal opsøge. Du kan også selv være med til at tage initiativet til at samle andre omkring dig.

Månedshoroskop

27. november 2020

Sats ikke alt på en aftale eller kontrakt, du har arbejdet på. Tiden er ikke rigtig eller du kan opleve, at den du forhandler med enten trækker sig eller fortryder. Vil du holde fast, kan du forsøge at genoptage forhandlingerne sidst på måneden. Et følelsesmæssigt dilemma bringes på banen i dagene omkring den 19. Når det løses, kan du enten komme tættere på et familiemedlem eller din partner.

Årshoroskop

27. november 2020

Året som helhed

Du har brug for mere end normalt at træde et skridt tilbage og være dig selv. I starten af det nye år kan du stå i en vanskelig situation, der sætter skub i din personlige udvikling. Fra midten af januar til midten af marts vil det generere mange tanker hos dig. Du er stærk i din tro, og det hjælper dig videre, og allerede den 22. marts er du klar til at stå frem og være den, der trækker i trådene. Nu kan dine omgivelser kende dig igen. Fra 1. juli er du for en stund tilbage og kan trække følehornene til dig. Men det er samtidig ferietid, og så kan det være via en rejse, at du trækker dig tilbage. På hjemmefronten kan du have lyst til luftforandring. Det kan du få ved at være mindre hjemme, eller du kan prøve kræfter med ombygning eller andre fysiske forandringer af dit hjem. 

Job

Når først du træder i karakter, og det gør du sidst i marts, kommer der til at ske noget. Du påtager dig flere opgaver, også gerne dem, der har et ledelsesmæssigt ansvar. Fra først i april til midten af maj er en tid, hvor du har mere energi. Men din lunte er også kort, hvis ikke du får lov at arbejde med en stor grad af frihed. Den personlige udvikling, du gennemgår i år, kan sagtens være relateret til dit job. I så fald kan du forvente synlige resultater heraf sidst på året. Din økonomi kan vise et skifte, især hvis du jobmæssigt ændrer retning. Meget er derfor på spil og hænger sammen i starten af marts, juli og november.

Kærlighed

Livets store spørgsmål har du oppe at vende i første kvartal, og det berører også dit parforhold. Men det er ikke nok at tænke, du må også handle. Regn ikke med, at din partner kan læse din tanker, men del dem i stedet. Der vil komme lange perioder, hvor I har meget at tale sammen om. Fra april til august er en særlig kærlig tid, hvor det også er letter at sætte ord på både følelser og tanker. Samtidig er det en god periode at få kontakt til en kæreste, hvis det er, hvad du ønsker dig.

Årets muligheder

Tiden er til at stå frem med en større personlig pondus.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.

Fra forsiden