Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Månedshoroskop

april

Dine lyster og længsler kan blive vakt til live nu. Hvis ikke du har en partner, kan du få lyst til at bytte dit singleliv ud med parforhold. Du må selv tage det første skridt, og april kan indeholde flere gode muligheder i den retning. Forandringer er der også på områder som familie og hjem. Du kan selv bruge tid, kræfter og penge på at indrette dig. Her får du vilde ideer.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.