Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Månedshoroskop

august


Det er muligt, at du må indrette dig mere efter din partners ønsker til ferieform og aktiviteter end du er vant til. Det kan også være, at du selv fralægger dig ansvar og blot deltager i fællesskabet, når det passer dig. Både familiemønster og boligforhold er under forandring, og er noget, du skal vænne dig til. Fra midten af måneden, er disse forandringer dog mindre mærkbare.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.