Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Ugehoroskop

Uge 34

Det er din partner eller andre, du færdes tæt sammen med, der får din opmærksomhed. Det passer dig egentlig fint sådan at overlade initiativet til andre. Så kan du hellige dig dine filosofiske tanker eller få klaret nogle konkrete skrivebordsopgaver. I den mere festlige afdeling kan initiativet også komme fra andre, og her bør du ikke spille kostbar, for så kan du gå du glip af noget.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.