Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Vandmand

Ugehoroskop

Uge 17

Mange former for det alternative kan tiltale dig. Dog ønsker du ikke at kaste penge ud efter noget, der ikke har bevist sit værd. Det er en sund og god måde at søge det alternative på. Du har også lyst til at gå imod strømmen, når det gælder indretning af dit hjem. Din økonomi er afgørende for, at du ikke får taget et for stort eller dyrt skridt i trangen til at forny.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

At føle sig fri og individuel er Vandmandens sande side. Hvis du får at vide at du skal gå til højre, har du i mange tilfælde mere lyst til at gå til venstre, bare for at vise at du selv vil vælge. Dine venner har en stor betydning for dig, og du elsker at arbejde i teamwork/fællesskab. Du er humanistisk af indstilling, og holder af mennesker uanset race og religion. Edb, computere, internet, eller andet som tangerer ny teknologi er lige dig. Du er utraditionel, alternativ, humanistisk, og kan finde på at chokere det gode borgerskab.