Torsdag, 11. marts 2021 - af Laura Dalgård Hansen

10 ting du (måske) ikke vidste om Troels Mylenberg

Troels Mylenberg
Troels Mylenberg
Foto: Alex Tran
Der har været masser at se til for TV 2's politiske redaktør det seneste halvandet år. Læs mere om Troels Mylenberg her.

Det er efterhånden halvandet år siden, Troels Mylenberg skiftede værtsjobbet på TV 2 News ud med jobbet som politisk redaktør på TV 2.

Og siden har der været masser at se til. Alverdens politiske historier og ikke mindst corona og dens påvirkning af samfundet har gjort, at det ikke har været mange fridage. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Torsdag aften er Troels Mylenberg igen på banen, når han sammen med Natasja Crone er vært på en tv-debat mellem partilederne. De mødes på TV 2 i anledning af årsdagen for Mette Frederiksens nedlukning af Danmark.

Lær mere om den politiske redaktør her.

Vidste du det om Troes Mylenberg?

1: Troels Mylenberg er født den 24. april 1970 og opvokset i Hellerup

2: Hans forældre er skolefolk, mens han selv er uddannet journalist.

3: Han er i dag politisk redaktør på TV 2 News. Han har tidligere også arbejdet på Berlingske, Weekendavisen, Ekstra Bladet og avisen Dagen. Han er også tidligere leder af Center for journalistik ved SDU samt tidligere chefredaktør på Jysk Fynske Medier.

4: Han mødte sin hustru Lis for cirka 25 år siden i forbindelse med et interview. Hun havde som styrmand været ude at sejle med et Greenpeace-skib, og Troels Mylenberg, som dengang var journalist på Berlingske, blev sendt til Svendborg for at interviewe hende.

5: Også Lis er opvokset i Københavnsområdet, men parret har i mange år boet på Sydfyn. I dag bor de på den lille ø Thurø syd for Svendborg.

6: Også hans forældre er flyttet til Sydfyn. Sammen med dem har han og hustruen en lejlighed i København, en slags sommerhus, som de deles om. Det er også her, Troels Mylenberg indimellem overnatter, hvis han er i byen for at arbejde.

7: Han og Lis er forældre til Ellen, Holger, Laura og Katinka. De har også hunden Basse.

8: Han har også været forstander på Vallekilde Højskole. Familien vender tilbage til stedet en uge hver sommer som kursister. Det føles som deres andet hjem, har Troels Mylenberg fortalt.

9: Han er glad for at spille musik. Fritiden bruger han også på fodbold, tennis og windsurfing.

10: Han er bror til museumsdirektør Jane Sandberg

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden