76 år i dag: Michael Douglas glad for at møde Frederik og Mary

Michael Douglas

Michael Douglas

Foto: Ritzau Scanpix
Filmstjernen Michael Douglas har fødselsdag i dag. For snart ti år siden havde han en god oplevelse med kronprinsparret i New York.

I dag kan den amerikanske skuespiller Michael Douglas fejre sin 76-års fødselsdag.

Fantastiske Michael Douglas

Han har været med i en perlerække af film og er især kendt for ”Nu går den vilde skattejagt”, ”Wall Street” og ”Iskoldt begær”.

Michael Douglas blev i 2000 gift med den 25 år yngre Hollywood-skuespiller Catherine Zeta-Jones, som han har sønnen Dylan og datteren Carys med.

Stjernetræf i New York City

I 2011 havde Douglas den store fornøjelse at møde kronprins Frederik og kronprinsesse Mary på stadion til en american football-kamp i New York City med hans favorithold New York Jets.

Kronprinsparret og Michael Douglas
Foto: Martin Høien

Kronprinsparret og Michael Douglas

Verdensstjernen og kronprinsparret fik sig en god og venskabelig snak, inden kampen blev sat i gang af dagens æresgæst kronprins Frederik.

Kronprins Frederik og Michael Douglas
Foto: Martin Høien

Kronprins Frederik og Michael Douglas

Michael Douglas har mødt Frederik tidligere

Til BILLED-BLADETs udsendte fortalte Michael Douglas, at han var glad for at møde kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, og så fortalte han, at han mange år tidligere havde mødt kronprinsen i Californien.

Michael Douglas
Foto: Martin Høien

Michael Douglas

Det var en god og sjov oplevelse for både Michael og Frederik ifølge dagens 76 års fødselar.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden