21. mar. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Årgang 0-Rachel flytter til udlandet

Rachel og David Ellebye
Rachel og David Ellebye
Foto: Søren Jul Lamberth
Rachel Ellebye har hele sit liv været vant til at rejse, og snart vender hun igen snuden mod udlandet.

Næsten hele sit liv er Rachel Ellebye blevet fulgt af et kamerahold i ”Årgang 0”, og nu er hun en ung kvinde på 22, der har fuld fart på livet.

Hun læser spansk sprog og kultur på Københavns Universitet, og om cirka et år bliver hun bachelor. Inden da venter der dog store oplevelser.

Et halvt år i Spanien

- Det går virkelig godt. Jeg har lige fået plads på udveksling, så jeg skal til Spanien i et halvt år og bo i Salamanca. Det glæder jeg mig virkelig meget til, fortalte Rachel Ellebye, der er lidt af en globetrotter og tidligere har boet i Argentina.

BILLED-BLADET mødte hende til årets Reality Awards, hvor hun havde en festlig aften med nogle gode venner samt sin storebror David Ellebye, der ligesom hende selv bor og studerer i København.

null

David vil savne Rachel

Søskendeparret bor begge på Amager, og de er vant til at se en del til hinanden. Men sådan bliver det altså ikke, når Rachel skal være i Spanien hele næste semester.

- Jeg regner med at tage ned at besøge hende. Jeg kan ikke helt undvære hende, sagde David, der er i gang med at læse en kandidat i økonomi på CBS.

Se også billederne af de mange andre kendte gæster til årets Reality Awards i galleriet herunder.

GALLERI: Reality Awards 2022 (foto: Aller Media)

Læs mere om: