16. jan. 2018
Af af

Årgang 0: Rachel vil tilbage til Argentina

Rachel Ellebye
Foto: Lars Aarø
Rachel Ellebye havde et skønt udvekslingsår i Argentina, og når hun er færdig på gymnasiet, vil hun gerne tilbage.

Efter at have tilbragt et år i Argentina på et udvekslingsophold, vendte Rachel Elleby fra ”Årgang 0” i sommer hjem til Danmark, hvor hun begyndte på Birkerød kostskole.

Men selv om det er et halvt år siden, hun kom hjem til de danske himmelstrøg, har hun langt fra glemt den skønne tid i Argentina. Og faktisk føler Rachel Ellebye sig hjemme i både Argentina, Birkerød og i Aabenraa, hvor forældrene bor.

- På kostskolen i Birkerød har jeg mit eget hjem, men mit hjerte er hjemme hos min mor og far her i Aabenraa, fortalte Rachel, da BILLED-BLADET for nylig besøgte hende på et af de sjældne besøg hjemme hos forældrene i Sønderjylland.

Rachel vil besøge sin argentinske familie

- Når jeg er færdig med gymnasiet, tager jeg et sabbatår og tager tilbage til Sydamerika og Argentina, hvor jeg selvfølgelig også skal besøge mine argentinske forældre Christina og Miguel og hele deres familie, som jeg også føler, er min.

- Det handler også om, at jeg vil udnytte, at jeg nu taler flydende spansk, som jo er et verdenssprog, forklarer Rachel, som går i 2. g. på den internationale linje på Birkerød gymnasium nord for København.

Rachel Ellebye
Det var en tårevædet genforening med familien efter et år i Argentina.
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: