Fredag, 18. juni 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Årgang 0-Stephanie: Sådan går det med babyplanerne

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til Reality Awards fortalte Stephanie fra "Årgang 0", hvilke tanker hun og Jeff gør sig om familieforøgelse, og så løftede hun også sløret for, hvordan det går mellem hende og hendes far.

Onsdag aften løb årets Reality Awards over stablen, og blandt de mange gæster var også både Rachel og Stephanie fra ”Årgang 0”.

Stephanie måtte dog undvære kæresten Jeff, der skulle tidligt op og i skole næste dag, men i stedet fulgtes hun med hans kusine, Sara, som hun er gode veninder med.

Stephanie afventer vigtigt svar

Stephanie bruger tiden på at arbejde og holde foredrag, og så venter hun i spænding på at finde ud af, om hun er kommet ind på lærerstudiet.

På den røde løber kunne Stephanie fortælle, at hun inden alt for længe gerne vil være mor. Og det at både hun og Jeff efter planen snart begge er studerende, skal ikke stå i vejen for en eventuel familieforøgelse.

- Nej, tværtimod. Jeg har sagt til ham, at der er en pissegod ide at få børn, mens man studerer, så må vi se, hvad der sker, sagde Stephanie på den røde løber, og i videoen herover fortæller Stephanie mere om babyplanerne.

Ser stadig ikke sin far

Til Reality Awards løftede hun også sløret for, hvordan det går mellem hende og hendes far. Stephanie udkom i efteråret med bogen ”Fra Årgang 0 til frihed”, hvor hun beskrev det svære forhold mellem far og datter.

I videoen herover fortæller Stephanie, hvordan det går i dag.

Se alle de kendte gæster til årets Reality Awards i galleriet herunder. 

GALLERI: Reality Awards 2021 (Foto: Aller Foto)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden