28. mar. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Årgang 20-par i chok efter ufrivillig abort: Sådan har de det nu

Daniel og Maria
Daniel og Maria
Foto: Hanne Juul
Det ramte Maria og Daniel fra "Årgang 20" hårdt, da hun for få uger siden fik en ufrivillig abort, men heldigvis har parret ikke mistet modet til at prøve igen.

Det var i begyndelsen af marts, at Maria Mainz fra ”Årgang 20” i et meget ærligt opslag på Instagram fortalte, at hun desværre havde haft en ufrivillig abort.

Hun og Daniel, der er forældre til Louie på to år, havde glædet sig til at bringe endnu en kærlighedsbarn til verden, men som hun skrev dengang, brast drømmen desværre.

Vi ser fremad

Maria Mainz mistede parrets ufødte barn kort før, de havde planer om at dele den glædede nyhed om familieforøgelsen, og det kom naturligvis som et stort chok for dem begge.

- Jeg har det okay. Det var en kæmpechok, for det var ikke en planlagt graviditet. Det var både: ”Wow, vi skal være forældre igen”, og ”det skal vi så ikke alligevel”. Det var et meget stort chok for os, men vi er okay, og vi ser fremad, fortalte Maria Mainz, da BILLED-BLADET forleden mødte hende til Reality Awards.

Hun og Daniel drømmer om at få et eller to børn mere, og heldigvis har det ikke slået dem ud, at det ikke blev i denne omgang, at Louie fik en lillebror eller lillesøster.

- Man er blevet lidt varm på tanken om at blive forældre igen, efter man har prøvet det, så jeg tror ikke, der går mega lang tid, sagde Maria Mainz med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/reality_awards_2022_roed_loeber_113_18mar22.jpg
Maria var til Reality Awards med sin gode veninde Stephanie Siguenza
Foto: Søren Jul Lamberth

Læs mere om: