28. apr. 2023
Af Caroline Andersen

Adam Price viste kendt toppolitiker rundt i København

Adam Price
Adam Price.
Foto: Søren Jul Lamberth
Europa-Parlamentets formand Roberta Metsola lagde i onsdags vejen forbi Folketinget. Men der var en glædelig overraskelse til formanden, der privat er vild med tv-serien "Borgen".

Europa-Parlamentets formand Roberta Metsola fik godt selskab på sit besøg i Danmark. Toppolitikeren var på besøg i Danmark som led i opvarmningen til valget til Europa-Parlamentet næste år, men blandt de mange officielle opgaver på dagen, så var der også tid til en rundvisning fra en dansk forfatter.

Adam Price, der er forfatter bag den populære tv-serie "Borgen", viste nemlig Roberta Metsola rundt ved Christiansborg, hvor det meste af tv-serien finder sted. På besøget fortalte Roberta Metsola blandt andet, at hun kunne genkende mange aspekter af Birgitte Nyborgs liv i sit eget liv som kvindelig politiker.

– Roberta Metsola er meget begejstret for serien, der blander politiske dramaer og studehandler med personlige dilemmaer, fremgik det i en pressemeddelelse fra Folketinget.

Roberta Metsola havde efter rundvisningen med Adam Price delt et opslag på Instagram, hvor hun takkede for forfatterens tid. Roberta Metsola tilføjede også, at Bruxelles vil tage imod Birgitte Nyborg med åbne arme, hvis hun nu skulle beslutte sig for at gå ind i europæisk politik.

Du kan se hendes opslag om Adam Price her.

Læs mere om: