28. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Alexander Kølpin: Skilsmissen var en falliterklæring

Alexander Kølpin
Den tidligere balletdanser Alexander Kølpin så skilsmissen fra Sarah Zobel som en stor falliterklæing, men han har arbejdet sig ud af sorgen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den tidligere balletdanser Alexander Kølpin har været meget mærket af skilsmissen fra Sarah Zobel.

Den 49-årige tidligere balletdanser og hotelejer Alexander Kølpin erkender, at det var et kæmpe chok, da Sarah Zobel for tre år siden meddelte, at hun ville skilles fra ham efter 14 års ægteskab.

Han beskriver i dag, hvordan han følte sig presset op i et hjørne, fordi han aldrig før var blevet forladt, og at han til at begynde med synes, skilsmissen var en falliterklæring.

- Jeg kommer altså fra en familie, hvor man holder sammen. Man løser tingene. Man løber ikke væk fra det. Man har jo lavet en aftale, og så må du løse det indefra, siger Alexander Kølpin til Alt for damerne.

Alexander Kølpin havde fokus på børnene

Efterfølgende har han fokuseret meget stærkt på at være der for parrets fælles børn, 14-årige Roberta og niårige Vincent, og at få situationen til at fungere i samarbejde med Sarah Zobel.

For ham har det slet ikke været noget valg, at der skal samarbejdes omkring fødselsdage, jul og konfirmationer men et krav.

LÆS MERE: Alexander Kølpin: Modgang gør stærk

Læs mere om: