25. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Alexandra om kæmpe nedtur: Jeg har oplevet at være i mørket!

Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra
Foto: Søren Lamberth
For grevinde Alexandra har det været en hård oplevelse at komme ovenpå igen efter en meget svær tid.

Grevinde Alexandra, 56 år, er en stærk kvinde, og hendes styrke blev for alvor sat på prøve efter hendes to skilsmisser.

Den seneste af de to skilsmisser fra den 14 år yngre fotograf, Martin Jørgensen, varede det to år, før Alexandra kom sig over, fortæller hun til Berlingske.

Grevinde Alexandra oplevede mørket

Specielt de første seks måneder efter bruudet var ekstremt barske.

Heldigvis begyndte grevindens liv dog herefter at komme tilbage på sporet.

- Jeg har oplevet at være i mørket og ikke ane, om det nogensinde ville blive lyst igen, lyder det fra Alexandra i det store interview.

Grevinden lærte dog, at selvom alt ser sort ud, så er der faktisk en vej ud af mørket og ind i en lysere tilværelse igen.

Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen
Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Ren overlevelse

- Det er ren overlevelse, siger grevinden og forklarer samtidig, at hun faktisk på et tidspunkt godt kunne undre sig over, at hun overhovedet var kommet gennem krisen.

Man skal tage ansvar

Det gælder dog om at gøre noget selv – at tage ansvar, selv når man er længst nede, og Alexandra kæmpede sig ved egen kraft ud af den mentale krise efter bruddet fra Martin Jørgensen.

Martin var en sjæleven

I forbindelse med parrets bryllup i 2007 kaldte grevinden Martin Jørgensen for sin sjæleven, men i 2015 gik forholdet i stykker, og Alexandra og Martin brød forbindelsen.

Alexandra i Frankrig

Forleden nød grevinde Alexandra at være en tur i Frankrig på besøg hos sin eksmand prins Joachim og hans kone prinsesse Marie i en helt særlig anledning.

Alexandra var i Frankrig for at fejre sin og Joachims yngste søn prins Felix, der fyldte 18 år.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se nye billeder fra kronprinsfamiliens skønne sommerferie, og så får du en kæmpe reportage fra statsminister Mette Frederiksens romantiske bryllup på Møn.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: