Torsdag, 6. oktober 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Andrea Lykke og kæresten jubler: Jeg er gravid

Andrea Lykke

Andrea Lykke

Foto: Dan Mariegaard
Andrea Lykke lagde aldrig skjul på, at hun havde det svært under "Vild med dans", og nu forklarer hun hvorfor - hun er nemlig gravid med sit første barn.

Feltet spidser til i ”Vild med dans”, og et af de par, som vi allerede har sagt farvel til, er Andrea Lykke og dansepartneren Eugen Miu.

Den 25-årige sanger og musicalperformer nåede at være med tre fredage, og hun lagde ikke skjul på, at det havde været hårdt for hende undervejs.

Svær graviditet

Nu her knap et par uger efter, hun forlod dansekonkurrencen, er der nu en forklaring på, hvorfor Andrea Lykke havde det ekstra svært i konkurrencen.

Hun er nemlig gravid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!!! Det er så surrealistisk og fantastisk! Lige inden træningsstart på ‘Vild med dans’ fandt jeg ud af, at der gemte sig en lille mus i min mave! Helt naiv og uvidende om, hvor hårdt det kan være at være gravid i første trimester, mødte jeg op i træningslokalet…. Og PUHA hvor har det dog været hårdt og ulideligt til tider - dans og kvalme konstant, samt opkastninger dagligt er ikke en god kombi! Spanden/posen har været min tro følgesvend, men jeg kom heldigvis nogenlunde igennem fredagene!” Skriver hun i et opslag på Instagram, hvor man også kan se et billede af hende og kæresten Ludvig Brygmann, der sidder med et scanningsbillede.

Lettet over at ryge ud

”Selv om jeg bestemt også nød at være med, er jeg nu alligevel lidt lettet over, at jeg nu kan hvile og bare nyde graviditeten. Vi er så lykkelige og glade, og jeg forstår slet ikke, at jeg er så heldig. Vi glæder os til at møde dig lille skat” skriver Andrea Lykke videre.

Det er cirka et halvt år siden, at parret annoncerede deres forlovelse, og nu kan de se frem til både bryllup og en forårsbaby. 

Andrea Lykke og Ludvig Brygmann var onsdag i biografen for, pudsigt nok, at se fillmen "Lykkelige Omstændigheder". 

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden