25. nov. 2022
Af Majken Munk

Anne Hjernøe får hjælp af tv-makkeren: Anders Agger har doneret private gaver

Anders Agger og Anne Hjernøe
Anders Agger og Anne Hjernøe
Foto: Hanne Juul
Til fordel for Ungdommens Røde Kors har Anne Hjernøe pyntet et juletræ, der auktioneres væk, men hun har også fået sin tv-makker Anders Agger til at bidrage.

Anne Hjernøe og hendes 20-årige datter Camille har pyntet et helt særligt juletræ til Ungdommens Røde Kors’ årlige juletræsauktion.

Juletræet indeholder en lang række gaver, som man kan byde på. Når træet sælges, går alle pengene til Ungdommens Røde Kors’ arbejde, der skal hjælpe børn og unge, som ikke holder jul hjemme.

Men gaverne under træet stammer også fra Anne Hjernøes tv-makker Anders Agger.

Særlige gaver

Anne Hjernøe og datteren Camilles træ, der har fået titlen ”verdenstræ”, gemmer på alverdens gode gaver.

Flere af gaverne har nemlig en personlig betydning, ligesom at en del af dem stammer fra hendes tv-makker Anders Agger.

- Anders har doneret et par t-shirts, både fra ”Heavy Agger”, da han lavede den serie, og så faktisk også en t-shirt fra Vietnam, som jeg har foræret ham, da vi optog ”Anne og Anders i Vietnam”, fordi vi snakkede om, at det skulle være noget, der var personligt. Han var ikke meget for at komme af med dem, men vi er også begge klar over, at der er nogen, der synes, det ville være rigtig sjovt at have en t-shirt, som Anders har gået i, og som jeg har givet ham, fortæller Anne Hjernøe til BILLED-BLADET.

Anders Aggers t-shirts
Anders Agger har doneret de to sorte t-shirts, mens Anne Hjernøe selv har doneret den røde t-shirt, som hele tv-holdet fik, da de filmede "Anne og Anders" i Spanien.
Foto: Søren Jul Lamberth

Fra tv-programmer

Der er også doneret en lang række af de bøger, som Anne Hjernøe er forfatter til, ligesom hendes tv-makkers bog ”Kærlighed” også er under træet.

Men juletræet gemmer også på gaver, der stammer fra andre optagelser af tv-programmet ”Anne og Anders”.

- Udover alle de bøger og rejsegavekort har jeg også doneret nogle abelone-muslingeskaller, som vi har spist abelone af i Frankrig, da vi lavede ”Anne og Anders i Frankrig”. Jeg har selv været ude at høste dem og tilberede dem. De var meget sjove at få med, og så er de så smukke, fortæller hun.

Anne Hjernøe og datteren Camille
Anne Hjernøe og datteren Camilles flotte træ, der auktioneres væk i den gode sags tjeneste.
Foto: Søren Jul Lamberth

Træet kan bydes på her, og det skal man nå inden 2. december, hvor auktionen lukker.

Læs mere om: