Annette Heick: Tæt på at bryde sammen

Annette Heick

Annette Heick

Foto: Gregers Overvad
Annette Heick er kendt for sin legendariske flid. Men fornylig var det lige ved at blive for meget, og nu har hun besluttet at lægge sit liv om.

Annette Heick var for nogle uger siden ved at bukke under for et kæmpe arbejdspres. En aften kiggede hun sin mand i øjnene og udbrød: "Jesper, jeg er bange". 

- Jeg var som teflon. Det prellede af. Jeg kunne simpelt hen ikke lære mine tekster udenad. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at blive rigtig ked af det. Jeg var helt blank. Glemte ting og kunne ikke huske noget som helst. Ubesvarede mails og sms’er hobede sig op på min telefon. Jeg blev bange og sagde til Jesper, at det her går ikke, fortæller hun.

Annette Heick havde igen rodet sig ud i alt for meget. Prøver på Det Kongelige Teater, optagelser til to forskellige tv-juleshows, musikoptrædener ude i landet samt daglig drift af ægteparrets fælles forretninger, den webbaserede kokkeskole Klub Vollmer og madhuset Rå på Bornholm. Selv hvis hun droppede nattesøvn og måltider, ville hun umuligt kunne nå det hele.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hendes mand, Jesper Vollmer, beroligede hende. Hun skulle bare lige igennem denne særligt hårde uge, så skulle alt nok blive godt igen. Det blev også bedre, men forskrækkelsen har sat sig i hende. Hun er netop fyldt 50 år og vil prøve at drosle lidt ned for alle sine aktiviteter i fremtiden.

- Jeg kan godt selv se, at jeg har haft for travlt. Og jeg magter det ikke mere, det er simpelt hen for hårdt. Det er for hårdt for mig selv, men også i forhold til at jeg har et begrænset antal år, hvor mine børn stadig væk bor hjemme. Og det vil jeg bare ikke gå glip af, og jeg er gået glip af nogen ting. Det er der ingen tvivl om, siger Annette Heick, som sammen med Jesper Vollmer har sønnerne, Eliot på snart 18 år, og Storm på snart 13 år. 

Læs stort 50 års fødselsdagsinterview med Annette Heick i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 9. december. Her fortæller hun også om en stor krise i ægteskabet med Jesper Vollmer.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden