Lørdag, 4. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Badehotellet-stjerne jubler: Ulla Vejby deler stor lykke

Ulla Vejby
Ulla Vejby
Foto: Søren Jul Lamberth
Ulla Vejby er bedst kendt som skuespillerinde, men lige for tiden er hun jublende lykkelig for, at der er godt gang i salget af hendes kirkekoncerter.

Ulla Vejby er bedst kendt som skuespiller, og i mange år har man kunnet opleve hende som stuepigen Edith og sygeplejeeleven Else i henholdsvis ”Badehotellet” og ”Sygeplejeskolen”.

Men hvad færre måske ved, er, at den 38-årige skuespillerinde også er en god sangerinde, og det kunne man opleve sidste år i musicalen ”Oh Happy Day”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her i 2023 er der også rig lejlighed til at se mere til Ulla Vejby og hendes musikalske talent, for hun har planlagt en række kirkekoncerter, og lige for tiden jubler hun over, at salget går rigtig godt. 

Musik har altid fyldt meget i Ulla Vejbys liv, og lige fra hun var en lille pige, der voksede op på en gård i en lille by ved Horsens, har hun elsket at synge.

- Vi havde alle en stalddag hjemme hos min far, og når jeg skulle fodre kalve og grise, gik jeg bare med kosten i hånden og skrålede og drømte om at komme til at optræde, fortalte skuespilleren i interview med BILLED-BLADET sidste år.

Drømmen er gået i opfyldelse og rundt omkring i landet kan man både her til foråret og i efteråret opleve Ulla Vejby til en række kirkekoncerter. Man kan læse mere om tid og sted på hendes Instagram.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden