23. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Badehotellet-stjernen Merete Mærkedahl gemmer på hemmelighed

Merete Mærkedahl
Merete Mærkedahl
Foto: Mikael Rieck
Hun har succes i Cirkusrevyen og er ultrapopulær som stuepigen Ottilia i tv-serien Badehotellet. Det hele kører for skuespilleren Merethe Mærkedahl, der går rundt med en lille hemmelighed.

Skuespilleren Merete Mærkedahl har fuld fart på karrieren, og lige nu er der stor travlhed med både Cirkusrevyen og med nye optagelser til tv-serien Badehotellet.

Merete Mærkedahl har travlt

Da der var halvvejsfest i Cirkusrevyen søndag aften, talte BILLED-BLADET med Merete Mærkedahl om den travle og spændende periode.

Badehotellet og mere revy næste år

- Jeg skal møde til optagelser til Badehotellet klokken syv i morgen. Der er travlt og gang i den, men jeg kan jo ikke rigtig sige så meget. Men jeg kan fortælle, at handlingen er rykket nogle år til efter krigen. Og så er det jo spændende, hvad der sker dér, lyder det hemmelighedsfuld fra Merete, der understreger, at hun stadig elsker at være med i Badehotellet, og at hun ser frem til også at være en del af holdet i Cirkusrevyen til næste sæson.

Mærkedahl ser også frem til et projekt, der hverken har noget at gøre med Cirkusrevyen eller Badehotellet.

Merete smiler hemmelighedsfuldt

- Jeg har endnu et projekt på vej, men det er desværre ikke noget, jeg kan sige noget om. Det er ikke noget, der er officielt endnu, så det kan jeg ikke fortælle jer om, kommer det fra en smilende Merete Mærkedahl, der mere end antyder, at der er noget at glæde sig til, når hendes lille hemmelighed bliver afsløret.

Læs mere om: