17. jul. 2017
Af Majken Munk

Bedrag-stjernen Lucas Hansen: Helst ingen planer i sommerferien

Lucas Hansen
Lucas Hansen
Foto. Martin Høien
Skuespilleren Lucas Hansen, der spillede Bimse i DR-serien "Bedrag", kan bedst lide, når der ikke er noget program i sommerferien.

Skuespilleren Lucas Hansen, der blev kendt som Bimse i DR-serien ”Bedrag”, slapper allermest af, når der ikke er et fast program for sommerferien.

- Jeg behøver ikke at lave noget hele tiden. Jeg behøver ikke at skulle op kl. 7.00 om morgenen og have et kæmpe program for dagen. Jeg har det ganske fint med ikke at opleve alt, fortæller skuespilleren til BILLED-BLADET.

Lucas Hansen bruger gerne sommerferien udenlands. Han er ikke tilfreds med det danske sommervejr, da han foretrækker temperaturer, der er højere end 25 grader. Dem kan han ikke være sikre på, derfor bevæger han sig ofte til South Beach i Miami.

Tid til at læse på terrassen

Grunden til at der ofte ikke er de store planer, når Lucas Hansen holder sommerferie, er også, at der skal være plads til at gøre lige det, man har lyst til.

- Jeg synes, det er okay, hvis man bare vil sidde på terrassen og læse eller være på stranden, fortæller han.

Lucas Hansen skal ikke holde så meget sommerferie, da han lige har været på en 4,5 måned lang rejse, der blandt andet strakte sig over flere amerikanske byer og en tur i Amazonjunglen. Derfor er sommerferien kogt ned til en uge på Falster.

Her kan Lucas Hansen nyde nogle afslappende dage, inden han til efteråret skal medvirke i "Vild med dans" på TV 2.

Læs mere om: