19. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Børnene blev passet: Troels Lyby og Cecilie Stenpil nød romantisk aften

Troels Lyby og Cecilie Stenspil
Troels Lyby og Cecilie Stenspil
Foto: Lars H. Laursen
Til gallapremiere på Nørrebros Teater var Cecilie Stenspil og Troels Lyby i fin form. Parret nød en romantisk aften i teatret.

For skuespillerparret Cecilie Stenspil og Troels Lyby var det skønt at være til gallapremiere på ”En Folkefjende” på Nørrebros Teater i København.

Parret fik deres to børn Samuel, tre år, og Ellinor, et år, passet af mormor og morfar.

Cecilie Stenspil og Troels Lyby er et flot par

Cecilie og Troels så fantastiske ud sammen på den røde løber ved det fine teater midt i hovedstaden, og de lagde ikke skjul på, at det efter en lang tid med corona-udfordringer var rart at være en tur ude i byen igen og så endda med teaterhygge på programmet.

Troels Lyby og Cecilie Stenspil
Troels Lyby og Cecilie Stenspil
Foto: Lars H. Laursen

Det går godt

- Det går godt. Det er dejligt at komme ud i verden igen. Det er skønt at gå i teatret, sagde Cecilie, der også fortalte, at mormor og morfar holdt godt øje med børnene.

Cecilie har travlt i øjeblikket, når hun ikke lige er ude i byen for at slappe af en lørdag aften med Troels.

Laver Badehotellet

- Jeg laver Badehotellet, og så lægger jeg stemme til en karakter i computerspillet Assasins Creed, når jeg ikke lige er derhjemme med ungerne, fortalte Cecilie Stenspil.

Troels har travlt

Også Troels Lyby har travlt.

- Jeg har lige versioneret Addams Family, og så er jeg på i den næste forestilling på Nørrebros Teater, kom det fra Troels Lyby, der understreger, at han og Cecilie bare har det godt.

Læs mere om: