Bubber opereret for kræft to gange

Bubber

Bubber

Foto: Dan Mariegaard
Bubber fik sidste sommer fjernet en ondartet knude i øret på størrelse med en enkrone. Det fortæller han ærligt om i et interview på facebook med psykolog Marie Brixtofte.

- Jeg har både haft en knude i læben og en knude i øret. Den i øret voksede, og jeg tænkte bare: "Hvad fanden er det for noget?". Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne spille sammen. Så jeg tænkte "åh nej", fortæller Bubber i en såkaldt facebook-live psykolog Marie Brixtofte, der blev sendt tirsdag aften.

Bubber opereret to gange for kræft

I programserien "Går det godt?" taler hun med mennesker med noget på hjerte om, hvordan de har det, og hvordan det går. Og i samtalen med Bubber afslører tv-værten blandt andet, at han to gange er blevet opereret for kræft. 

- Jeg fik den fjernet i læben for nogle år siden, og så tænkte jeg ikke videre over det. Så fik jeg her i sommer noget, der blev ved med at vokse. Det var hård og sort for enden, lyder det fra Bubber om knuden i øret, fortsætter han ærligt.

Kæresten fik ham til lægen

At gå til læge var ikke lige noget, han selv havde tænkt sig, men på opfordring fra kæresten Signe, kom han afsted. Her blev han sendt videre til undersøgelser på forskellige hospitaler under Kræftpakken. Noget tid efter kom svaret på biopsien, der viste, at knuden var ondartet og at der var celleforandringer. Knuden på størrelse med en en-krone blev straks opereret ud.

Opfordrer alle til at huske solcremen

Beskeden kom lige oveni corona-nedlukninger og at Bubber var blevet far igen til lille Alfred, og det var overvældende, fortæller den garvede tv-vært til Marie Brixtofte i programserien "Går det godt?".

- Jeg har ikke lavet andet i mit liv end at sejle og stå på ski og være udenfor, og hvad jeg ikke har udsat min hud for og hvor mange gange min næse har skallet helt af, det tænkte man ikke over tidligere. Så jeg er begyndt at huske solcremen på mine gamle dage, siger Bubber med et smil og opfordrer alle andre til også at huske solcreme for at undgå kræft.

Tv-værten understreger dog, at han generelt har det godt og føler sig meget priviligeret. Han lever i dag sammen med kæresten Signe Rossing i Gentofte, som han har fået sønnen Alfred med. Derudover er han også far til tre boksne børn med sin tidligere kone Christina Ibsen Meyer.

Man kan se hele facebook-interviewet her.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden