11. aug. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Camilla Miehe-Renards datter på podiet i modeugen

Det var en stolt Camilla Miehe-Renard, der sad blandt tilskuerne, da hendes otteårige datter, Sophy, gik show i modeugen.
Far Nicolai, mor Camilla og farmor Birgit sad klar på første række da Sophy Gohs Miehe-Renard gik på podiet i Bella Centret.
Foto: Privat
Det var en stolt Camilla Miehe-Renard der sad blandt tilskuerne, da hendes otteårige datter, Sophy, gik show i modeugen.

Mange forberedelser og forventninger blev forløst, da otteårige Sophy Gohs Miehe-Renard gik på podiet i Bella Centret, hvor hun, sammen med en række andre børn, gik modeshow for Sofie Schnoor.

Tilpas solbrændt efter familieferien i Spanien, så Sophy skøn ud, og hun klarede sin første opgave som model helt suverænt. Både far Nicolai, mor Camilla og farmor Birgit sad klar på første række.

- Hun var bare super god. Vi er virkelig tilfredse, lyder det fra Anne Sofie Rex, der er tilknyttet Sofie Schnoor.

Det lækre designertøj fra Petit by Sofie Schnoor, er en enkel, nedtonet stil - gerne tilsat rå kant, men med barnet som centrum.

-Tøjet er rammen, barnet er værket, er grundholdningen i Sofie Schnoors tøj til børn.

otteårige Sophy Gohs Miehe-Renard gik på podiet
Otteårige Sophy Gohs Miehe-Renard på podiet.
Foto: Privat

Og så er tøjet til absolut rimelige priser.

- Det er superfedt tøj, som er designet til, at børn skal kunne være børn. Skønt hverdagstøj, der ikke er for prinsesseagtig, men alligevel smart og lækkert, lyder det fra den stolte "model-mor", Camilla Miehe-Renard, der kan tilføje:

- Det har været en super god oplevelse for Sophy!

Se den fine video fra showet her...

Læs mere om: