21. dec. 2018
Af Henrik Salling

Caroline Fleming er blevet single

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20181116_mho6237.jpg
Foto: Martin Høien
Kærligheden mellem Caroline Fleming og franskmanden Hervé Larren er slut.

Tidligere på året stod den tidligere baronesse fra Valdemars Slot på Tåsinge frem med sin nye kærlighed, Hervé Larren. Parret havde mødt hinanden i en elevator i Los Angeles og efterfølgende udviklede forholdet sig mere romantisk.

Nu er Hervé imidlertid historie og Caroline er igen ledig på markedet. Det bekræfter Carolines pr-agent Jesper Thomsen overfor Ekstra Bladet.

BILLED-BLADET kunne tidligere i år fortælle historien om Caroline og Hervé, som sammen besøgte Valdemars Slot, og parret kunne berette om stor kærlighed mellem dem.

- Vi er så lykkelige, sagde parret, som på det tidspunkt endog overvejede at flytte sammen.

I New York med børnene

Den 39-årige franskmand har selv børn fra et tidligere ægteskab - lige som Caroline har det fra sine forhold med Rory Fleming og fodboldspilleren Niklas Bendtner.

I slutningen af november bragte BILLED-BLADET et længere interview med TV-baronessen, som kunne fortælle, at hun ikke skulle fejre julen med sin nyfundne kærlighed, men at der endnu ikke var taget stilling til, om parret skulle fejre nytår sammen. Sidstnævnte giver nu helt sig selv. Så mon ikke at Caroline helliger sig familien, som betyder alt for hende.

Lige nu er Caroline og hendes tre børn i New York. De vender dog hjem inden jul.

Læs mere om: