26. apr. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Cecilie Hother om Rikke Hørlykke: Hun var en kæmpe støtte

Cecilie Hother og Rikke Hørlykke
Cecilie Hother og Rikke Hørlykke
Foto: Martin Høien
Cecilie Hother fik stor støtte fra veninden Rikke Hørlykke, da hun for tre år siden mistede sin ufødte søn.

Udefra set har Cecilie Hother og Rikke Hørlykke måske ikke så meget til fælles, men i virkeligheden er de rigtig gode veninder.

Vejrværten var derfor også med, da den tidligere håndboldspiller forleden holdt bogreception i forbindelse med udgivelsen af sin nye bog ”Træn til livet”.

En fantastisk veninde

Cecilie Hother og Rikke Hørlykkes venskab har udviklet sig gennem flere år, og særligt efter Cecilie Hother mistede sin ufødte søn, er de blevet tætte.

- Rikke er en af de veninder, der samlede mig rigtig meget op, efter vi mistede Carl. Hun er et skønt, vidunderligt, fantastisk, dejligt menneske, fortæller Cecilie Hother.

- Vores venskab har bare udviklet sig. Det startede stille og roligt og så er det blevet mere og mere. For mig var det definerende, at da jeg var længst nede, samlede hun mig op og hjalp meget. Hun var en kæmpe støtte.

Det var i 2019, at Cecilie Hother og manden mistede lille Karl. Siden er de blevet forældre til sønnen Aksel. Sammen har parret også datteren Ellinor, som forleden var med sin mor til bogreception.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho7880-11.jpg
Cecilie Hother og datteren Ellinor
Foto: Martin Høien

Læs mere om: