Fredag, 16. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Cecilie Schmeichel fortæller: Jeg fik Damian til at græde

Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki

Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki

Foto: Dan Mariegaard
Under onsdagens "Vild med dans"-træning fik Cecilie Schmeichel til dansepartner til at græde.

Forude venter endnu en aften på ”Vild med dans”-gulvet, og deltagerne har trænet benhårdt for at blive klar til fredag aften.

Ikke mindst Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki som i premiereprogrammet endte på en sidsteplads.

En hård dans

I program to skal de danse tango, og det var i forbindelse med træningen, at influenceren fik dansepartneren til at fælde nogle tårer.

- Jeg fik Damien til at græde i dag. Det har været en hård dans, og vi har virkelig øvet os og knoklet, fortalte Cecilie Schmeichel, som onsdag aften var til musicalpremiere med Damian, der forklarede, hvorfor han blev så rørt tidligere på dagen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi filmer meget, det vi gør, og hver gang har jeg tænkt: Nej, nej, nej, nej. I dag var jeg meget stille. Du lagde ikke mærke til det, og så blev jeg pludselig helt vildt rørt over, at der var et gennembrud. Det var alt det klicheagtige med, at hårdt arbejde virkelig betaler sig.

I den seneste uge har det fyldt meget hos parret, at de endte på en tiendeplads efter første program, og det har lagt et ekstra pres på træningen.

- Det er noget, vi har arbejdet ud fra. Jeg er superærgerlig over de karakterer, men vi har fået enormt meget kærlighed, og mange har ikke forstået karaktererne. Jeg tror bare, vi har brugt det som motivation og taget dommernes ord til os, lød det fra Cecilie Schmeichel, som man kan se for anden gang i årets ”Vild med dans” fredag aften direkte på TV 2.

Cecilie Schmeichel var til musicalpremiere med blandt andre Damian Czarnecki og hans kæreste Magdalena Karwat

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden