20. sep. 2016
Af Majken Munk

Charlotte Bircow Næss-Schmidt sælger sin villa

Charlotte Bircow
Charlotte Bircow Næss-Schmidt
Foto: Birger Storm
Foredragsholder og tidligere fitnessguru Charlotte Næss-Schmidt sælger sin smukke villa i Charlottenlund.

I 80’erne tordnede Charlotte Bircow Næss-Schmidt frem med "Balder af stål", dengang kendte man hende bedre som Charlotte Bircow. Nu er hun i gang med at sælge sin 213 kvadratmeter store villa, der ligger i et skønt område i Charlottenlund.

Efter så mange år med en masse minder fra huset, er det dog ikke en svær beslutning at sælge huset.

- Det er et dejligt hus, men for mig er det bare materiel. Jeg plejer, at sige, at det eneste sted, jeg egentlig bor, er i min krop, fortæller en glad Charlotte til BILLED-BLADET.

Hun har endnu ikke noget andet i sigte, da hun venter på at få solgt sin villa. Men med frit valg på alle hylder vil Charlotte meget gerne bo ved vandet.

Renoveret fra top til tå

Da foredragsholderen i 2002 købte villaen, gav hun 3.600.000 kr. I løbet af årene har Charlotte Næss-Schmidt renoveret alt i huset, og nu er beløbet steget til 9.995.000 kr. Og iværksætteren ved også godt, at det skal være en speciel køber, som kan lægge det beløb for huset.

- Det er jo i en prisklasse, hvor der ikke er helt så mange henvendelser, men jeg håber på, at der én derude, der vil købe det, fortæller Charlotte, som er glad for at forandre og skabe nye ting akkurat, som hun har gjort med Charlottenlund villaen.

For de knap 10 millioner kroner får køberen en underetage med en hall, et skønt køkkenalrum og tre stuer på række. Ovenpå er de resterende kvadratmeter fordelt på tre værelser og et stort badeværelse. Se huset på Boliga.dk

Desuden er udenoms arealerne ikke til at kimse af, idet boligen omkredses af en smuk have, som er meget privat.

LÆS MERE: Charlotte Bircow: Derfor stod jeg frem med min sygdom

Læs mere om: