Torsdag, 9. marts 2023 — af Caroline Andersen

Charlotte Bøving måtte indlægges under tv-optagelser

Charlotte Bøving
Charlotte Bøving og tv-værten Mille Gori.
Foto: Warner Bros. Discovery.
Charlotte Bøving måtte på dramatisk vis forlade tv-programmet “Øen VIP” blot et par dage inde i programmet.

I "Øen VIP" havde tv-lægen Charlotte Bøving døjet med kraftige mavesmerter, og hun måtte til sidst blive evakueret og fløjet til et hospital i Panama, hvor hun lå med voldsomme smerter i flere dage.

Årsagen til mavesmerterne skyldes noget, der tidligere har været et problem for tv-lægen. Hun har nemlig tidligere haft tarmkræft, hvorfor hendes tarmsystem er let påvirkeligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg blev ramt af tarmslyng og det gjorde, at jeg blev evakueret fra øen og ikke kunne fortsætte med programmet, fortalte Charlotte Bøving til BILLED-BLADET og tilføjede, at det var de fiberrige kokosnødder, der havde stoppet hendes tarmsystem.

Men tarmslyngen medførte også andre ubehagelige overraskelser.

– Derudover havde jeg to sammenklappede lunger, fordi tarmindholdet fyldte så meget, så der er ikke plads til lungerne, som så trykkes sammen, fortalte Charlotte Bøving til BILLED-BLADET.

Det var først tre dage evakueringen efter, at Charlotte Bøving var i bedring. Det skyldes hendes danske kirurg fra Skejby Sygehus, der gav hende en særlig drik, der indeholdt sukker og salt.

Charlotte Bøving er i dag helt på toppen igen, og hun har netop været på en træningsferie på Club La Santa Sport med Thomas Evers Poulsen og Sæþór fra “Den store bagedyst”.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden