30. maj. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Christopher er aktuel i sin første hovedrolle – men filmoptagelserne havde store private omkostninger

Christopher og Cecilie Haugaard
Christopher og Cecilie Haugaard
Foto: Hanne Juul
I denne uge er der premiere på Netflix-filmen "A Beautiful Life", der har sangeren Christopher i hovedrollen. Filmoptagelserne foregik langt væk hjemmefra, og det betød, at han måtte undvære sin datter i lange perioder.

I flere end 10 år har Christopher leveret solide pop-hits til sine mange fans, og snart kan de glæde sig til at se ham indtage en helt ny rolle.

Den 31-årige sanger og sangskriver havde debut som skuespiller sidste år i en lille rolle i Netflix-filmen ”Toscana”, og nu er han klar med sin allerførste hovedrolle.

”A Beautiful Life” er titlen på filmen, der handler om den unge fisker Elliott, der passer sit arbejde, indtil han en dag bliver opdaget af en manager, der får øjnene op for hans talent, og som vil hjælpe ham til at slå igennem som musiker.

Rollen i filmen har åbnet op for en helt ny verden for Christopher, men optagelserne har også budt på store private omkostninger for sangeren.

- Det var super nedtur at være så meget væk fra min familie under optagelserne. Vi optog det meste af filmen i Strandby, ved Ebeltoft og i Aarhus. Jeg bor lige her ovre på den anden side af Kongens Nytorv på Christianshavn og har en datter, som på det tidspunkt var et år gammel, og jeg var væk omkring fem-seks dage om ugen i måneder og kom hjem lørdag eftermiddag og skulle afsted igen søndag eftermiddag. Det var bare fucking hårdt. Og det var bare nederen at gå glip af hendes første skridt og sådan noget. Hvor man kommer hjem og er sådan: ’Hun går! Ahh!’, fortæller Christopher i et stort interview om sit livs og karrieres op- og nedture i Soundvenue.

Christopher er gift med modellen Cecilie Haugaard, og sammen har de datteren Noelle, som fyldte to år i februar.

I slutningen af april 2023 blev parret forældre igen, da de fik endnu en datteren Isabelle.

”A Beautiful Life” med Christopher i hovedrollen kan ses på Netflix fra den 1. juni.

Læs mere om: