Lørdag, 21. marts 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Claus Holm om dronningens tale: Jeg blev rørt

Claus Holm
Claus Holm
Foto: Kaspar Wenstrup
Claus Holm er blandt de mange danskere, der er imponeret over den tale, som dronning Margrethe holdt tirsdag aften.

Mange danskere kiggede med, da dronning Margrethe tirsdag aften holdt tale til nationen i forbindelse med den alvorlige coronakrise.

TV-kokken Claus Holm var blandt de mange, der så med, og han var meget imponeret.

Claus Holm er royalist

- Jeg var på røven over dronning Margrethe. Jeg elsker dronningen, og jeg er royalist til fingerspidserne. Jeg blev rørt som alle mulige andre, og det er fantastisk, at hun er som en mor for alle i den situation, fortæller Claus Holm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der var mange ting i talen, som ifølge ham var særligt gode.

- Det med hun siger, at vi ikke kan være det bekendt, og så hendes appel til de unge mennesker. At de har tiden for sig. Jeg synes, det var fantastisk. Og også måden hun beskriver virussen som en farlig gæst. Vi har alle brug for, at nogle lige giver et knus for tiden, og det følte jeg, hun gjorde.

Claus Holm er stolt af dronningen

Claus Holm, der fortsat er i gang med sit vægttab, kom direkte ind fra en løbetur og stod med en ostemad i hånden, da dronning Magrethe begyndte sin tale.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg var stolt. Hun fylder 80 lige om lidt, og det har hun også sat til side. Jeg viste talen til min kone på video, og jeg så den igen morgenen efter. Nu tager vi os sammen, også de unge mennesker. Det er dronningen, der bestemmer, fortæller Claus Holm om sin oplevelse med talen, der gjorde stort indtryk.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden