25. mar. 2023
Af Majken Munk

Danica Curcic er nybagt mor: Dette er hun stolt af at give videre til sin datter

Danica Curcic
Danica Curcic
Foto: Lars H. Laursen
Skuespiller Danica Curcic er nybagt mor til en lille pige, og der er særligt én ting, som hun ser frem til at give videre til sit barn.

Den 37-årige skuespiller Danica Curcic er netop blevet mor for første gang.

Hun havde termin i slutningen af december 2022, men hun har ikke afsløret, om den lille ny kom til verdenen i 2022 eller i starten af 2023.

Noget hun dog har sat ord på, er, at familieforøgelsen har betydet, at hendes mand Darren Pettie, der også er skuespiller, er flyttet til Danmark fra Los Angeles.

Han er amerikaner, og Danica Curcic har serbisk baggrund.

Netop at vokse op med flere kulturer er noget, som hun glæder sig til at dele med sin datter.

Det fortæller hun i et interview med Alt for Damerne.

- Jeg er stolt af, at min datter også får muligheden for at vokse op med flere kulturer. Jeg ved, hvor vigtigt det har været for min egen forståelse af verden, at jeg har haft den serbiske baggrund. Det er en gave, jeg er stolt af, at vi kan give videre.

- Darren har rødder i the deep south af USA, han er vokset op med tonsvis af kærlighed, men også i et område med meget fattigdom og ulighed. Og måske også med nogle holdninger, som han ikke selv deler. Men alt det gør ham til et meget sammensat menneske, og det har givet ham en dyb forståelse og dyb empatisk sans for mennesker fra alle samfundets lag. Og det er en utrolig vigtig værdi at give videre, fortæller hun til magasinet.

I starten af december tog den 52-årige Darren Pettie fusen på pressen, da han pludselig afslørede, at han og Danica Curcic var blevet gift.

Danica Curcic og Darren Pettie
Danica Curcic og Darren Pettie til premiere på "Ønskebarn", før Danica Curcic selv fik sit barn.
Foto: Mikael Rieck

Parret mødte hinanden, da de begge to var en del af serien ”The Mist”.

Læs mere om: