14. maj. 2008
Af af Signe Ravn

1,5 mia. seere hører Zididada-sang

https://imgix.billedbladet.dk/media/billedbladet/kendte/nyheder/blandet-enkelt/zididada.jpg
Der er for det meste stille om duoen Zididada, men nu har Jimmy Colding og Danny Linde fået en melodi valgt som slagsang i World Wrestling Entertainment-regi. På søndag kan halvanden milliard seere høre sangen på tv.

Selvom Zididada har fungeret som letbenet party-band i 10 år, har anmelderne aldrig brudt sig om dem. Siden deltagelsen i Melodi Grand Prix i 2004 har duoen lagt stilen om og spiller nu guitar-rock. Det gør de så overbevisende, at den amerikanske show-fribryderorganisation World Wrestling Entertainment har valgt deres sang Take It All som slagsang. Det skriver B.T. tirsdag.

18 mio. daglige besøgende på web

Zididadas sang er slagsang for det årligt tilbagevendende arrangement Judgement Day, der tiltrækker halvanden milliard seere på verdensplan. Derudover er Take It All samtidig valgt som titelsang for World Wrestling Entertainment. Sangen kan derfor høres på forbundet hjemmeside, der ifølge B.T. har 18 millioner daglige besøgende.

Skrevet om natten

Den form for eksponering som Take It All får, giver Zididada god mulighed for at sælge sin musik i USA, og duoen er meget tilfreds.

"Sangen 'Take It All' skrev jeg en nat, ringede næste dag med tømmermænd og spillede den for David (David Taylor, producer på MTV og WWE, red.), som siger: 'YES! Der er den sgu,' og det var den så faktisk," fortæller duoens guitarist Danny Linde til B.T.

Og Zididada er kommet i fornemt selskab. Tidligere har Red Hot Chili Peppers, Metallica, Megadeth og Green Day leveret sange til World Wrestling Entertainment.

Læs mere om: