Lørdag, 10. januar 2009 — af af Lisbeth Grube

45-årige Mari-Anne Jespersen er blevet mor

Mari-Anne Jespersen og Niels Wegener er blevet forældre til en lille pige.
Mari-Anne Jespersen og Niels Wegener er blevet forældre til en lille pige.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Jarl Friis-Mikkelsens smukke eks-kone har fået sit første barn.

- Det er en fantastisk gave at blive mor for første gang i en alder af 45 år. Det føles helt naturligt, og hun er den smukkeste og skønneste baby og dufter vidunderligt. Som rosenvand, lyder det henført fra skuespilleren Mari-Anne Jespersen, der oplever sit livs lykke halvvejs i fyrrene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun og advokaten Niels Wegener, 37, er blevet forældre til en lille pige på 3 kilo og 53 centimeter, og guldklumpen har fået navnet Vilja Regitze Wegener.

- Vilja er et navn, jeg har elsket siden barndommen. Ifølge min svigerfar betyder det "lille skovtrold" - og det ligner hun. Jeg glæder mig til at lære hende at kende, og det samme gør resten af familien, siger den nybagte mor fra privaten i Klampenborg, hvor hun bor med Niels, som har sønnen Nicolai på syv år fra et tidligere forhold.

For 15 år siden blev Mari-Anne gift med TV-værten Jarl Friis-Mikkelsen, som hun mødte under filmoptagelserne til "Kampen om den røde ko". De blev skilt fem år senere. Jarl er i dag kæreste med Susanne Persson, og sammen har de datteren Liva.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden