22. apr. 2017
Af Juliane Olsen

45 kendte kvinder sælger ud af deres garderobe

Birgitte Hjort Sørensen, Camilla Gohs Miehe-Renard, Sofie Lassen-Kahlke Lisbeth Østergaard og Beate Bille.
Birgitte Hjort Sørensen, Camilla Gohs Miehe-Renard, Sofie Lassen-Kahlke Lisbeth Østergaard og Beate Bille.
Foto: fashion-resales.dk
I weekenden er det muligt at få fingre i tøj fra en række kendte kvinders smarte garderobe.

Hvis du altid har drømt om at dele stil med Caroline Fleming, Lisbeth Østergaard eller Jeanette Ottesen, så har du snart muligheden.

Sammen med en række andre kendte kvinder går de nemlig i weekenden sammen om et stort loppemarked ifølge en pressemeddelelse.

Til daglig er de 45 kendte, der har meldt sig under fanerne, alle ambassadører for webshoppen fashion-resales.dk, hvor de sælger ud af deres garderobe til fordel for velgørenhed.

Loppemarked varer to dage

Men ved denne lejlighed stiller flere af de kendte kvinder altså selv op ved et loppemarked over to dage for at sælge ud af godterne.

Det sker den 22.-23. april på Østerbro i København, og her er tøj til salg, der tilhører Beate Bille, Birgitte Hjort Sørensen og Ulla Essendrop.

Desuden har Søs Fenger, Sofie Lassen-Kahlke, Lina Rafn og Cath Danneskiold-Samsøe også meldt sig under fanerne.

Brudekjole er til salg

Ved denne lejlighed har Jeanette Ottesen blandt andet valgt at sætte sin brudekjole fra brylluppet med sin eksmand Bobby Gray til salg.

Samtidig er det også muligt at få fingrene i flere af de kjoler, som Lina Rafn har haft på under ”X Factor”-udsendelserne.

Sidst men ikke mindst har designeren Jesper Høvring valgt at sætte en kjole af eget design til salg til en eksklusiv pris.

Se alle kvindernes profiler på fashion-resales.dk her.

Læs mere om: