12. apr. 2010
Af af Preben Petersen

48-årige Peter Qvortrup Geisling skal være far

Christina Maria Jensen og Peter Qvortrup Geisling
Christina Maria Jensen og Peter Qvortrup Geisling
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-lægen er ovenud lykkelig og glæder sig til sit første barn til efteråret.

Den populære TV-doktor Peter Qvortrup Geisling skal være far i en alder af 48 år. Moderen til barnet er hans hans veninde gennem mange år, Christina Maria Jensen.

- Af en eller anden grund modnes trangen til at blive forælder nok tidligere hos kvinder end hos mænd. Når vi mænd bliver fædre, er det ofte fordi, en kvinde har taget en beslutning - og så følger vi mænd ellers med så godt, vi kan. Nu er jeg jo godt oppe i årene, så lysten til at blive far er blevet stadigt større og større de seneste år. Så jeg glæder mig bare rigtig meget til at blive far, forklarer Peter Qvortrup Geisling på DR's hjemmeside.

Som alle vordende fædre drømmer Peter Qvortrup Geisling om at give sit kommende det bedste af det bedste.

- Hvis jeg bare kan være halvt så god en forælder, som mine egne har været, så er det fint. Mine forældre har bakket min søster og jeg op 100 procent i alt, hvad vi har foretaget os. De har knoklet gennem kartoffelkure og lignende for, at vi alligevel kunne vokse op i tryghed. Deres manglende selviskhed, håber jeg, at jeg kan have med til mit eget barn., forklarer Peter Qvortrup Geisling.

Du kan læse mere om Peter Qvortrup Geisling og Christina Maria Jensen i BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag i uge 15.

Læs mere om: