8. sep. 2016
Af af Pia Meisner From og Ken Richter

Åbenhjertig Søren Byder efter depression: Sådan er mit nye liv

Søren Byder
Søren Byder, Johanne Hansen og lille Svend.
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Den tidligere skuespiller Søren Byder har kastet sig over en helt ny karriere, og så kan han nu kalde sig far til fire. Det fortæller han om i et nyt interview med BILLED-BLADET.

En svær depression fik Søren Byder til at stoppe som skuespiller, og efterfølgende var han også igennem en skilsmisse fra skuespilleren Anne Sofie Espersen, som han har tre børn sammen med.

Nu har 44-årige Søren Byder igen fundet fodfæstet og lever et helt nyt liv med sin 17 år yngre kæreste Johanne og deres nyfødte søn Svend.

Det fortæller han om i et stort interview i BILLED-BLADET nr. 36, der er på gaden den 8. september.

Jeg var stilladsarbejder

Som nyudklækket skuespiller fik Søren Byder lynhurtigt succes, da han blev landskendt som kokken Jimmy i TV 2-serien "Hotellet" i 2000. Herefter medvirkede han i DR-serien ”Nikolaj og Julie” og i filmen ”Se til venstre, der er en svensker”. Men så blev han ramt af en depression.

– Jeg gik direkte fra sminkebordet og ned på gaden. Jeg var stilladsarbejder i to år og lærte en hel masse om livets grundlæggende værdier, fortæller Søren Byder til BILLED-BLADET.

Nu er jeg far til fire

I dag - 10 år efter - ser tilværelsen atter lys ud.

Søren Byder har taget en bachelor i pædagogik og gennemført flere kurser. I dag arbejder han i konsulentfirmaet Walk to Explore og har desuden hjemmesiden www.Iproces.nu, hvor han hjælper familier, der har det svært. Og så nyder han sin familie.

– Nu er jeg far til fire, jubler Søren, der bor tæt på sine tre store børn - Buster, 9, Sulejma, 13, og Sylvester, 17, som han har med sin tidligere kone, skuespilleren Anne Sofie Espersen.

Læs hele interviewet med Søren Byder i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

Læs mere om: