Torsdag, 26. november 2009 - af af Louise Møller

’Ågang 0’-far endelig anholdt

Martin og Christina mens alt endnu var idyl. Sammen har de Romeo og William, som Martin nok ikke kommer til at se et godt stykke tid
Martin og Christina mens alt endnu var idyl. Sammen har de Romeo og William, som Martin nok ikke kommer til at se et godt stykke tid
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Papfaren til Stephanie fra ’Årgang 0’ er efter flere ugers flugt nu endelig blevet anholdt

Der er ikke udsigt til en plads i et åbent fængsel for den 29-årig Martin Rohrberg, kendt fra TV2s 'Årgang 0'-succes. Efter at være udeblevet fra fængslet i Sønderjylland, hvor han afsonede en tidligere dom for vold, kan han også se frem til to måneder uden mulighed for at komme på udgang.

Efter en flugt på sytten dage, er der altså rigeligt af argumenter for ikke at give Martin Rohrberg små friheder, mens han afsoner sin straf for vold mod ekskonen Christina Rohrberg, med hvem han har to drenge med.

- Det er godt, at Martin er tilbage i fængslet. Jeg har lige talt med ham. Han har det fint. Han er glad for, at der nu kan falde lidt ro over sagen efter de seneste ugers voldsomme pres, siger Martins kæreste, Heidie Mørck til BT i dag.

Martin blev opdaget i et sommerhusområde nordvest for Slagelse, hvor lokale fik øje på den eftersøgte i et supermarked.

Heidie Mørck frygter, at den hadfyldte krig mellem Martin og ekskonen Christina, vil blusse op igen når TV2 viser nye afsnit af det populære 'Årgang 0' i det nye år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden