23. nov. 2012
Af af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media

Anja Camilla Alajdi: Her er min sunde dag

Anja Camilla Alajdi
Anja Camilla Alajdi
Foto: AOP
Anja Camilla Alajdi holder sig fit med en personlig træner og drømmer om at sove længere end til kl. 6.45.

Når man er stylist for bl.a. kronprinsesse Mary og partner i smykkefirmaet Marianne Dulong, har man naturligvis en del ting at se til. Men for 40-årige Anja Camilla Alajdi er det alligevel vigtigt at holde sig sund hver dag.

Stylisten forklarer, at en sund dag for hende gerne må begynde med morgentræning.

- Jeg veksler meget mellem forskellige motionsformer - eksempelvis pilates, styrketræning, løb og cykling. De seneste to år har jeg en gang om ugen trænet med min personlige træner, Gila Bechar, som jeg nødig ville undvære. Hun forsyner mig med masser af inspiration og lyst til at fortsætte. Jeg startede med at være på nogle af hendes holdtimer og fik på den måde indblik i hendes måde at arbejde på. Gila giver mig både gode råd i forhold til kost og motion, selv om jeg egentlig synes, jeg har ret godt styr på det i forvejen. Det viser sig, at der stadig er masser af nyt at lære, siger Anja Camilla Alajdi til FEMINA.

Elsker en fridag og at kunne sove længe

Anja Camilla Alajdi begynder gerne sin dag med et stort glas vand og en portion havregrød med æble og mandler.

- På vej til arbejde køber jeg som regel en kaffe hos Emmerys eller Baresso, og gerne en tredobbelt, så man virkelig kan smage kaffen. Til frokost køber jeg ofte en salat, og hvis vi ikke har børnene, er takeaway også meget populært hjemme hos os om aftenen, siger stylisten, der gerne vælger indisk eller sushi som takeaway.

Skal Anja Camilla Alajdi vælge, hvad der ellers er hverdagsluksus for hende, svarer hun følgende:

- En fridag uden planer elsker jeg. Mit job er ikke 9-17, jeg fiser meget rundt, så bare tanken om ikke at skulle noget tiltaler mig. Jeg ville blive rigtig glad, hvis en veninde så ringede og spurgte, om vi skulle spise frokost sammen, men hygge med en god bog eller en lang gåtur i skoven ville også være skønt. At kunne sove længere end til klokken 6.45 ville også være ret luksuriøst.

Læs mere om: