12. sep. 2016
Af Majken Munk

Camilla af Rosenborg sælger huset - kom indenfor her

Camilla af Rosenborg
Camilla af Rosenborg
Foto: Jesper Sunesen
I forbindelse med Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes’ skilsmisse skal deres bolig sælges. Det tidligere par står selv for salget.

Efter knap 25 års liv sammen skal Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes' skilles, og i forbindelse med skilsmissen skal det tidligere par også sælge deres pragtfulde bolig.

Camilla af Rosenborg har de seneste 12 år boet i den skønne bolig, og det er måske én af grundene til, at hun selv ønsker at stå for salget.

- Vi har valgt selv at sælge huset, fordi vi føler, at vi kender det bedst. Vi har boet her siden 2004 - og det er et meget specielt hus, siger Camilla af Rosenborg, der sælger huset gennem Boliga Selvsalg, til Boliga Kendte.

Masser af plads

Boligen består af 238 kvadratmeter fordelt på to bygninger, og derudover er der mulighed for at bruge kælderen til erhverv. Pladsen er også tidligere blevet brugt fuldt ud, da der har boet ni mennesker, og erhvervsdelen også er blevet brugt.

LÆS MERE: Royale tvillinger til romantisk Rosenborg-bryllup

Kvadratmetrene tæller blandt andet flotte og anderledes toiletter, hvor man skal lede længe efter den klassiske hvide klinke. Det ene toilet er som at være under vandet med delfiner og alverdens farverige fisk på tapetet på væggen.

På det andet toilet træder man ind i filmens verden, hvor store stjerner som Marilyn Monroe og Clark Gable kan kigge dig over skulderen.

I det hele kan de nye købere se frem til at nyde 15 rum fordelt på to bygninger, en stor lækker terrasse med udespa og en overdækket udestue.

Med så meget plads anbefales boligen også som et hus, hvor man kan bo flere generationer i og dele hverdagen med sine forældre eller svigerforældre, som efterhånden er blevet en populær trend på boligmarkedet.

Prisen for pragteksemplaret er 6.995.000 kr.

Se billeder af boligen - klik her

Læs mere om: