Onsdag, 3. november 2010 - af af Thomas Flindt

Caroline Fleming – det positive menneske

Caroline Fleming og Niklas Bendtner

Caroline Fleming og Niklas Bendtner

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Baronessen lever efter få regler i sit liv, og finder glæde i de mindste ting.

Hun har levet et liv i sus og dus - ja nærmest et prinsesseliv. Opvokset som baronesse på Valdemar Slot som datter af lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff. Derefter gift men Rory Fleming der tilhører en af Englands rigeste familier.

Men så kom bruddet. Det var en svær tid, men Caroline er et positivt menneske, og hun prøver altid at få det bedste ud af situationen - hun er sin egen lykkes smed.

I et interview med magasinet Bazar fortæller hun om hendes mange gode råd til at leve et gladere liv og om at udnytte livet fuldt ud.

- Livet er for kort til ikke at prøve at få det bedste ud af omstændighederne. Der er altid noget godt, uanset hvilken situation du er i. Mange gange handler det om, hvordan du går til det. Du kan enten tænke 'det æble smager elendigt eller rigtig godt'. Det afhænger af dit state of mind. Jeg tror meget på at postive thinking - på at positive tanker kan flytte bjerge, forklarer hun til Bazar.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I øjeblikket går Caroline rundt med en stor gravid mave. Hun venter nemlig sit tredje barn med fodboldstjernen Nicklas Bendtner til december - der dog er parrets første. Et af Danmarks mest omtalte par er blevet forlovet, og ser frem til et stort kirkebryllup - ja alt er lykkeligt i Carolines nye familie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden