19. mar. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Caroline Fleming går solo i London

Caroline Fleming
Caroline Fleming
Foto: Ole Bjørk
Caroline Fleming og fodboldstjernen passer hver deres i den engelske hovedstad.

Caroline Fleming fødte i december sin og fodboldspilleren Nicklas Bendtners søn. Siden har hun haft travlt med at tage sig af den lille, mens Nicklas har haft mere travlt med at passe sin kriseramte fodboldkarriere i storklubben Arsenal.

Sådan var det også i den forløbne uge, da Caroline igen- igen var solo i forældrerollen.

TV-baronessen spadserede rundt med babyen i blå barnevogn i det eksklusive Chelsea-kvarter i London, mens Nicklas lavede noget andet.

Normalt plejer marts måned for Caroline at byde på skitur til yndlingsdestinationen i Alperne, Verbier i Schweiz. Her har hun ofte haft fornøjelsen af at møde sine venner, heriblandt kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, der samtidig med, at Caroline vandrede gaderne tynde i London, hyggede sig med ski og afterski i Verbier.

Det kan Caroline Fleming sandsynligvis ikke tillade sig det næste lange stykke tid, da hun har programmet fyldt med pligterne som TV-baronesse på Kanal 5 og som mor til tre.

For Nicklas Bendtner forholder det sig en smule anderledes. Han lader ikke til at overanstrenge sig som småbørnsfar, da han helliger sig sin fodboldkarriere.
Det gjorde han ikke helt så godt i sidste uge og weekend. Først var han i Barcelona for at spille Champions League-kamp. Her gjorde han sig uheldigt bemærket og fik fodboldanmeldernes vrede at mærke efter en skidt præstation.

Aftenen efter sin fiasko på fodboldbanen gik han en tur på natklub med en veninde.
På sin facebook-profil skrev Nicklas selv om sin date. "I går (onsdag i sidste uge, red.) inviterede min gode veninde Kennid mig ud på middag, og vi endte med en natdrink på The Box, før jeg kørte hjem".

Læs mere om: