Tirsdag, 26. april 2022 — af Stine Schou

Caroline Fleming kan ånde lettet op: Valdemars Slot solgt

Foto: Dan Mariegaard
Caroline Flemings lillesøster "Duddi" satte fredag sin underskrift på en købsaftale, der gør hende til eneejer af Valdemars Slot.

Caroline Fleming og hendes søster, Louise Iuel Albinus, har længe været i strid om Valdemars Slots fremtid, men den er nu afgjort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Slottet, der har været i familiens eje siden 1667, har søstrene ejet i fællesskab efter deres far, lensbaron, Niels Krabbe Iuel-Brockdorffs død.

Men nu har Louise Iuel Albinus skrevet under på en købsaftale, der gør hende til eneejer af slottet. Det skriver Fyns Amtsavis.

Da Caroline Fleming sidste år ikke ville godkende et årsregnskab og heller ikke det reviderede regnskab for Valdemars Slot Gods A/S, var der ingen anden udvej end at sætte slottet til salg.

Foto: Hanne Juul

Da Caroline Fleming fyldte 40 i 2015, var hun stadig på god fod med "Duddi" (t.h.). Til venstre står søsteren Stephanie.

Lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff, havde dog før sin død sørget for, at hans yngste datter skulle have forkøbsret ved et eventuelt salg.

Slottet blev sat til salg for 165 millioner, men hvad prisen i sidste ende er landet på, vides ikke. Sikkert er det dog, at Louise Iuel Albinus har rejst kapital nok til, at hun og hendes mand nu kan fortsætte driften af slottet, hvor de før striden brød ud, var godt i gang med at nedbringe underskuddet.

Foto: Jesper Sunesen

Valdemars Slot ligger på Tåsinge ved Svendborg.

Overtagelsesdatoen er sat til den 15. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden