Lørdag, 18. september 2010 - af af Anne Johannesen

Christiane Wedell skilt

Parret er bevet skilt efter fire års ægteskab.
Parret er bevet skilt efter fire års ægteskab.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det er kommet som et chok for mange i de adelige familier at parret nu skal skilles.

Romantikken blomstrede, da baronessen fra Frijsenborg og Wedellsborg godser, Christiane Wedell, for fire år siden sagde ja til den smukke italiener Emanuele Stella i kapellet på Wedellsborg, men nu er kærligheden død.

Christiane Wedell Stella, der fylder 35 år den 22. oktober, bekræfter, at hun og hendes ét år yngre ægtemand er gået hver til sit.

Parret, der har boet i London, siden de blev gift, har to små børn. Sophia på fire og Sebastian på ét år. Christiane, der mistede sin baronesse-titel, da hun giftede sig, er uddannet psykoterapeut. Emanuele Stella er marinbiolog.

Sidst, parret optrådte sammen offentligt, var, da de hånd i hånd kom til Christianes mors bisættelse i Husby Kirke på Fyn. Lensgrevinde og kammerdame Irene Wedell døde den 9. juli i år, og alle der deltog i højtideligheden, oplevede den dag, hvordan Christiane og hendes mand støttede hinanden i sorgen.

Om Christiane og børnene bliver boende i London, vides ikke.

Christiane Wedell Stella er tvillingesøster til Bendt Wedell, der bor på Wedellsborg Gods sammen med sin hustru, Pernille, og deres to små drenge.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden