6. dec. 2022
Af Marianne Singer

Dejlig julenyhed fra grev Ingolf og grevinde Sussie: Nu er vi flyttet

Grevinde Sussie og grev Ingolf af Rosenborg.
Grevinde Sussie og grev Ingolf af Rosenborg.
Foto: Hanne Juul
Greveparret af Rosenborg bekræfter overfor BILLED-BLADET, at de nu er flyttet ind i deres nye hus.

Efter flere måneders forberedelser har grev Ingolf, 82, og grevinde Sussie af Rosenborg, 72, fået deres store ønske om at flytte ind i deres nye hus opfyldt.

Greveparret af Rosenborg bekræfter overfor BILLED-BLADET, at de mandag flyttede fra det store godspalæ på godset Egeland, der ligger mellem Vejle og Kolding, og ind i det nye hus, som de selv har været med til at tegne.

Helt vidunderligt

Grevinde Sussie har tidligere forklaret, at det nye moderne hus ligger på en udstykket grund på godt 8000 kvadratmeter nede i frugthaven.

- Det bliver helt vidunderligt. Det nye hus bliver en slags lille Egeland, der er moderne modsat det gamle godspalæ, hvor vi bor nu. De spiller flot op mod hinanden, fortalte grevinde Sussie dengang begejstret til BILLED-BLADET.

Samtidig fortalte hun, at Egeland er til salg, og at flere interesserede allerede havde meldt sig.

Grevinde Sussie bekræfter tirsdag overfor BILLED-BLADET, at godset endnu ikke er blevet solgt.

Sorteret i tingene

Med flytningen går greveparret fra at bo på 800 kvm. til 400 kvm., og derfor skulle der sorteres rigtig meget ud i tingene.

- Vi glæder os meget til sorteringen er overstået. Vi flytter på grund af alderen. Der er godt nok også en første sal i det nye hus, vi flytter ind i, men det er indrettet efter, hvis han ikke mere kan gå op, og vi må klare os med stueetagen, fortalte grevinden ligeledes med henvisning til sin mands behov.

Med flytningen kan greveparret glæde sig til at kunne holde deres første jul i det nybyggede drømmehus.

Læs mere om: