Diskusprolaps ændrede grevinde Alexandras liv

Grevinde Alexandra

Grevinde Alexandra

Foto: Lars H. Laursen
Grevinde Alexandra har lært at passe på sig selv og sit helbred.

Den tidligere prinsesse og mor til to livlige drenge, 45-årige grevinde Alexandra, har ikke altid prioriteret sig selv og sit helbred højt.

Det kostede hende for nogle år siden en diskusprolaps, som fik hende til at se anderledes på livet og sin krop.

- Da jeg havde små børn, havde jeg f.eks. ikke tid til at bruge to timer på at dyrke sport. Jo, det kunne jeg måske godt, men jeg prioriterede, at jeg hellere ville være sammen med mine børn og bruge tiden på dem, fortæller Alexandra i et interview med sundhedsmagasinet Fit Living.

I dag lever grevinde Alexandra anderledes sundt og sammen med ægtemanden, Martin Jørgensen, har hun fokus på sund kost og levevis, som parret videregiver til prins Nikolai og prins Felix.

I interviewet med Fit Living fortæller grevinde Alexandra om den smertefulde tid lige efter diskusprolapsen, og om hvordan hun indså, at hun måtte tage affære og vare på sin egen krop.

- Jeg startede fra bunden og har langsomt bygget min fysik op igen, bl.a. ved at dyrke pilates, fortæller Alexandra og konstaterer samtidig, at hendes liv på det tidspunkt var alt for hektisk og stressende.

- Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik den besked i en alder, hvor jeg stadig kunne nå at gøre noget ved det og ændre de ting i mit liv, som ikke var sunde og gode for mig, siger grevinden til Fit Living.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden