28. jun. 2011
Af af Bent Sennenwaldt

Forældrene beskytter Pippa Middleton

Pippa Middleton
Pippa Middleton
Foto: AOP
Pippa Middletons forældre vil forære deres datter en skudsikker bil.

Hvad giver man pigen, der i forvejen har alt? Pippa Middletons forældre, Carole og Michael Middleton, har fundet svaret.

De har tænkt sig at forære deres datter en skudsikker, pansret bil. De har endnu ikke besluttet, hvilken bil det skal være.

Valget står mellem en BMW og en Audi, som begge fremstiller en pansret udgave til lige under 100.000 pund - godt og vel 800.000 danske kroner.

Bilerne har skudsikre ruder og pansring i døre og sider, som kan modstå skud fra almindelige håndvåben. Desuden er bilerne udstyret med specielle dæk, som kan køre videre, selv om der bliver skudt hul i dem.

Pippas ekstremt velhavende forældre er bekymrede for deres yngste datters sikkerhed. I modsætning til storesøster Kate har Pippa ingen officielle sikkerhedsvagter.

Pippa er blevet genstand for meget opmærksomhed, efter at hun ved sin søsters bryllup næsten stjal billedet fra bruden. Ikke mindst Pippas velformede bagdel fik mange beundrende blikke. En gruppe på Facebook, der hylder hendes numse, nærmer sig hastigt en kvart million medlemmer.

Læs mere om: