Tirsdag, 28. februar 2023 — af Marianne Singer

Grev Michael og prinsesse Alexandra udsender pressemeddelelse: Det her sker for første gang

Grev Michael
Grev Michael og prinsesse Alexandra.
Foto: Gregers Overvad
Grev Michael og prinsesse Alexandra er klar til at invitere danskerne hjem til Egeskov Slot på en helt ny måde.

Grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og prinsesse Alexandra deler spændende nyt i en pressemeddelelse udsendt fra Egeskov Slot tirsdag.

Her kan man læse, at det for første gang bliver muligt at holde sin sommerferie ved Egeskov Slot, i glamourøse rammer, men stadig tæt på naturen. 

Egeskov Slot på Fyn.
Foto: Egeskov Slot

Ren forkælelse

Således kan slottets gæster slappe af i skønne omgivelser på Egeskov ved at booke sig ind på Egeskov Glamping, der åbner i 3 uger til sommer fra den 7. til den 28. juli. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spredt ud over et idyllisk område ved skovsøen finder man 34 indbydende glamping telte.

Et af de nye glamping-telte nede ved skovsøen.
Foto: Egeskov Slot

I løbet af opholdet bliver gæsten forkælet med velkomstbobler, morgenmad to go, morgenyoga og guidede haveture samt de mange oplevelser, som Egeskov byder på i haven, i udstillingerne og på slottet.

Glamping gæsterne bliver tilbudt langbordsmiddage ved skovsøen, aftenrestaurant i cafeen samt mulighed for at opleve i livekoncerter på onsdage i sommerferien, oplyses der endvidere i pressemeddelelsen.

Lækker indretning

Teltene er lækkert indrettet med rigtige senge og siddemøbler samt adgang til toilet- og badefaciliteter på glamping-området.

Det er kun få dage siden, at grev Michael vandt ”Campingprisen 2023”, som gives til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for camping i Danmark.

Greven modtog prisen ved Danish Camping Award ved Ferie for Alle-messen i Herning for etableringen af Europas første Camping Outdoor Museet på Egeskov, i tæt samarbejde med Dansk Camping Union.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden