Greve Frederik fik sin Julie
Det skete i slotskirken på Valdemars Slot, der var smukt pyntet med cremefarvede roser overalt. Brudgommens mor, lensbaronesse Molise Iuel-Brockdorff, havde i dagevis ligget vandret for at gøre bryllupsfesten så romantisk som overhovedet muligt, hvilket også brudens mor, Birgit Fabricius, var ganske rørt over.
Der var inviteret 115 gæster, og de, der ikke kunne bo på slottet, overnattede på hotel i Svendborg. Efter vielsen fik alle serveret et glas champagne inden middagen i Riddersalen. Her var bordene pyntet med pastelfarvede roser og smukke kandelabre med hvide silkebånd, og langs hovedbordet hang en smuk blomsterguirlande. Mesteren for udsmykningen var Bjarne Als fra Bering House of Flowers.
Talerne stod i kø under bryllupsmiddagen, så brudens bror, Anders Bjørn-Hansen, der var toastmaster, havde nok at se til. 12 taler blev det til i alt, hvor Frederiks søde ord til Julie gik lige i hjertet på alle.
Bryllups-menuen bestod af hummer a la Baron til forret. Hovedretten var tynde skiver af sødmælkskalvemørbrad anrettet med små nye løg, svampe, nye kartofler og morkelsauce. Herefter fik gæsterne gratineret gedeost, og til dessert blev der serveret rødvinskogte pærer med råcreme.
Stemningen var helt i top, da Bjarne Korsgaards band spillede op til dans. De blev senere afløst af den lokale dj Ulrik Storm, men inden da var der blevet rullet en pølsevogn frem foran slottet, hvor gæsterne så kunne snuppe en ristet til natmad.