1. apr. 2016
Af Ken Richter

Greve Michael Ahlefeldt kniber sig i armen

Greve Michael Ahlefeldt
Greve Michael Ahlefeldt
Foto: Martin Høien
Greve Michael Ahlefeldt jubler over, at Egeskov Slot er blandt de 50 flotteste steder i Europa

- Det er helt vildt. Et amerikansk rejseblad har udnævnt Egeskov Slot til at være et af de 50 smukkeste steder i Europa. Vi kniber os selv i armen og glæder os over, at vi bor sådan et sted, jubler greve Michael Ahlefeldt få timer efter, han har fået den glade nyhed.

Egeskov Slot er kommet i fornemt selskab med landområder og byer som Toscana, Algarvekysten, Lapland, Lucerne og Lisabon og er nævnt sammen med enestående bygningsværker som Neuschwanstein Slot i Tyskland, La Sagrada Familia i Barcelona og Oxford Universitetet i England. Egeskov Slot er det eneste danske på listen.

- Det er med umådelig stolthed og ikke mindst en stor ære, at Egeskov bliver sat i så fantastisk selskab af et anerkendt rejsemagasin som Condé Nast Traveller, fortæller grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, som ejer og bor på Egeskov og fortsætter:

- Det bekræfter os i, at vore anstrengelser for løbende at udvikle Egeskov til en stærk international attraktion, går i den rigtige retning.

- Jeg ser det som resultatet af et benhårdt arbejde i årevis, som nu betaler sig, siger greven, der glæder sig til at åbne for sæsonen store bededag fredag 22. april

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: