31. jan. 2013
Af af Jan Bergman

Grevinde Alexandra bliver radio-redaktør

Grevinde Alexandra
Grevinde Alexandra
Foto: AOP
Grevinde Alexandra kan opleves i ætteren når hun går på radiokanalen P4 som redaktør.

Det er ikke kun blandt befolkningen Danmarks Indsamlingen får stor opmærksomhed. Også kongehuset har, traditionen tro fristes man til at sige, deltaget med stor indlevelse i det store årlige velgørenhedsshow på TV.

I år er heller ingen undtagelse, hvor kronprinsparret i Indsamlingsshowet vil deltage med både indslag og interviews, og torsdag den 7. februar vil kronprins Frederik deltage i et velgørenhedsløb til fordel for Danmarks Indsamling 2013.

Men også grevinde Alexandra er på banen til fordel for Danmarks Indsamling 2013.

Grevinde Alexandra er blandt gæsteredaktørerne, når P4's "Formiddag på 4'eren" i hele næste uge får besøg af kendte danskere i forbindelse med Danmarks Indsamling 2013.

I hele ugen op til at Danmarks Indsamling 2013 kulminerer i et gigantisk show på DR1 fredag 8. februar, har P4 hver dag kendte danskere som gæsteredaktører i programmet "Formiddag på 4'eren", der via personlige beretninger fortæller, hvorfor det nytter at samle ind til udviklingsprojekter i Afrika.

Tirsdag den 5. februar kl. 10.30 er det grevinde Alexandras tur som gæsteredaktør på programmet, som protektor for UNICEF Danmark.

Grevinden vil bl.a. fortælle om nogle af de mange rejser, som hun har haft med UNICEF til verdens fattigste lande og de oplevelser, der har gjort størst indtryk på hende i den forbindelse. På de mange rejser, har hun ved selvsyn konstateret, at det store arbejde, som de danske hjælpeorganisationer gør, virkelig nytter.

Læs mere om: